Παράταση στους Δασικούς Χάρτες - Μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν αντιρρήσεις

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 16:23

Παράταση στους Δασικούς Χάρτες - Μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν αντιρρήσεις

Δόθηκε επιπλέον παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους Δασικούς Χάρτες

Σύμφωνα με ενημέρωση του Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτου  στον Cosmos 96,5 και μετά από ενημέρωση που είχε από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά, δόθηκε παράταση έως τις 31 Μαΐου για τις ενστάσεις σχετικά με τους δασικούς χάρτες.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε παράλληλα ότι κατά το διάστημα της παράτασης θα πραγματοποιούνται αλλαγές στους δασικούς χάρτες, ώστε να εντοπίζονται πιθανά προβλήματα, που επισύρουν ενστάσεις.

Με επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: 

Το βράδυ της Τετάρτης 23/03 ψηφίσαμε στη Βουλή των Ελλήνων το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς […] και άλλες διατάξεις».

Σε αυτό κατατέθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Τροπολογία με θέμα τη παράταση της υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες έως την 31η Μαΐου 2022 η οποία και έγινε αποδεκτή.

Πρόκειται για εξέλιξη που ικανοποιεί τις συστηματικές προσπάθειες που καταβάλλαμε με τους συναδέλφους μου βουλευτές της ΝΔ των Ιονίων Νήσων στις οποίες η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειες ανταποκρίθηκε θετικά.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υφυπουργό Γιώργο Αμυρά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης είμαι πάντα παρών στα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

paratasi




00 inkefalonia general ad 300X250