Δ/νση Δασών Κεφαλληνίας: Δόθηκε παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους Δασικούς Χάρτες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 21:27

Δ/νση Δασών Κεφαλληνίας: Δόθηκε παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους Δασικούς Χάρτες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Δ/νση Δασών Κεφαλληνίας  ανακοινώνεται ότι μετά από ενημέρωση (δια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) από την αρμόδια Δ/νση  Δασικών Χαρτών του ΥΠΕΝ, η εφαρμογή της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου για την υποβολή Αντιρρήσεων και Προδήλων Σφαλμάτων κατά του Τροποποιημένου Αναρτημένου Δασικού Χάρτη ΠΕ Κεφαλληνίας  θα παραμείνει σε ενεργή κατάσταση και μετά τις 16.03.2022 για τους ενδιαφερομένους.

Λεπτομέρειες για τον χρονικό διάστημα της παράτασης θα μας κοινοποιηθεί άμεσα, όποτε θα σας ενημερώσουμε με νεώτερη ανακοίνωσή μας.

Καλούνται οι ιδιοκτήτες άμεσα να ελέγξουν τα ακίνητά  τους αναφορικά με τον Δασικό Χάρτη και να συμβουλευτούν εάν χρειαστεί τα  Σημεία Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ), στα γραφεία της Δ/νσης  Δασών Κεφαλληνίας , ταχ. διεύθυνση  Π.Βινιεράτου 5 Πλ.Καμπάνας , Τ.Κ.28100 Αργοστόλι, Τηλ. 2671022293 & email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και στο ΣΥΑΔΧ Ιθάκης  (ΔΑΣΟΝΟΜΕΙΟ ΙΘΑΚΗΣ ΒΑΘΥ ΙΘΑΚΗΣ  ΤΗΛ.2674033359)


Ετικέτες: