Κεφαλονιά: Πολλά τα παράπονα για τα νέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 13:34

Κεφαλονιά: Πολλά τα παράπονα για τα νέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια!

 Οι αλλαγές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Κεφαλονιάς, στην γραμμή Πόρος – Κυλλήνη, σε συνδυασμό με το προσωρινό "κόψιμο", λόγω ετήσιας συντήρησης των πλοίων της Levante Ferries, της γραμμής Πάτρα - Σάμη, έχει φέρει παράπονα από τους κατοίκους και εν δυνάμει ταξιδιώτες του νησιού.

Πολλά από αυτά τα σχόλια καταγράφηκαν και στην σελίδα στο facebook της ιστοσελίδας μας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι τα νέα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν δεν βολεύουν το επιβατικό κοινό.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως από το λιμάνι του Πόρου το πρώτο δρομολόγιο είναι στις 5 τα ξημερώματα και το επόμενο στις 2.45 μετά το μεσημέρι! 

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρωϊνό πλοίο από την Σάμη, κάποιος που θέλει να ταξιδέψει πρωί από την Κεφαλονιά προς την Κυλλήνη, έχει μόνο την επιλογή του ταξιδιού τα ...άγρια χαράματα.

Ίδια κατάσταση και γι αυτούς που επιθυμούν να βρεθούν στην Κεφαλονιά από το λιμάνι της Κυλλήνης, θα πρέπει να ταξιδεύουν από Αθήνα ή από αλλού, άγριες ώρες, καθώς το πρώτο δρομολόγιο από Κυλλήνη είναι στις 7 και τέταρτο το πρωί και το επόμενο στις 5 το απόγευμα!

Καλό θα είναι η εταιρία να κοιτάξει εκ νέου τα δρομολόγια, καθώς αυτά όπως ανακοινώθηκαν αναμένεται να έχουν ισχύ ως 17 Απριλίου!

Παρακάτω μερικά από τα παράπονα των αναγνωστών στην αλλαγή των δρομολογίων.

por kyll

sxolio3

 

sxolia4

 

sxolio5

sxol2

sxolia1

 

 sxolio6