Έρχεται υπογειοποίηση των καλωδίων ρεύματος στην Κεφαλονιά - Πότε θα παραδοθεί το έργο - Δηλώσεις Καππάτου στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 14:28

Έρχεται υπογειοποίηση των καλωδίων ρεύματος στην Κεφαλονιά - Πότε θα παραδοθεί το έργο - Δηλώσεις Καππάτου στον COSMOS 96,5

O Boυλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για το έργο της υπογειοποίησης των καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος, που θα υλοποιηθεί και στην Κεφαλονιά.

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο. Είναι ένα πρόγραμμα 100 εκατ. ευρώ το οποίο το προωθεί το ΥΠΕΝ.Η φιλοσοφία είναι το έργο να υλοποιηθεί σε περιοχές που υπάρχει ιδιαίτερη τουριστική ή πολιτιστική αξία, σε κέντρα πόλεων ή εκεί που έχουμε φυσικές καταστροφές. Εντάχθηκε όλη η Κεφαλονιά, βέβαια δεν θα γίνει υπογειοποίηση σε όλο το νησί αλλά η αρμόδια υπηρεσία θα προτείνει σε ποια μέρη πρέπει να γίνει. Δεν είναι δυνατόν να γίνει σε όλη την Κεφαλονιά».

«Ήταν μια προεκλογική εξαγγελία του Πρωθυπουργού και τώρα υλοποιείται. Εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης – και αυτό αποτελεί επιτυχία - και αυτό σημαίνει ότι το έργο θα πρέπει να έχει υλοποιηθεί μέχρι το 2026. Στο Αργοστόλι υπάρχει υπογειοποίηση μόνο στο Λιθόστρωτο και σε ένα κομμάτι της Ριζοσπαστών. Στις 2 λεωφόρους δεν υπάρχει και για λόγους καλαισθησίας πρέπει να γίνει. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει αλλά μέχρι το τέλος του 2026 θα πρέπει να έχει παραδοθεί σε όλη την Ελλάδα».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250