Ν.Ε. Κίνημα Αλλαγής Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών στο οικονομικό επιμελητήριο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 20:25

Ν.Ε. Κίνημα Αλλαγής Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών στο οικονομικό επιμελητήριο

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών για την ανάδειξη των μελών της τοπικής διοίκησης του περιφερειακού τμήματος Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου, η ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ κατέλαβε την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό 40% και συνολικά τρεις (3) έδρες. 

Η σπουδαία νίκη της προσκείμενης παράταξης στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής, σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της Δημοκρατικής Παράταξης για ανασυγκρότηση από τη βάση με ένα κοινό και αδιαπραγμάτευτο στόχο, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής να ξαναγίνει η δύναμη ελπίδας για όλους τους Έλληνες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι καταλύτης για τη σπουδαία αυτή εκλογική επιτυχία αποτέλεσε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Κεφαλονιά, όπου ο συνδυασμός της ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ κατάφερε να συγκεντρώσει το 73% των ψήφων. 

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Ευάγγελο Σπανό, ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί στην τοπική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιονίων Νήσων.

Η εκλογή ενός νέου Κεφαλλονίτη - Οικονομολόγου, αναδεικνύει την ανάγκη για στελεχιακή ανανέωση σε μία νέα εποχή για την παράταξή μας που ξεκινάει με δυναμισμό και αισιοδοξία!

Ν.Ε. Κίνημα Αλλαγής Κεφαλονιάς - Ιθάκης 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250