Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Επίσκεψη Κατσιφάρα στην Κεφαλονιά: «Πολιτικός καινοτόμος ο Γιώργος Παπανδρέου – Ενωτικός, πιο ώριμος και αποφασισμένος» (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 18:39

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Επίσκεψη Κατσιφάρα στην Κεφαλονιά: «Πολιτικός καινοτόμος ο Γιώργος Παπανδρέου – Ενωτικός, πιο ώριμος και αποφασισμένος» (εικόνες/video)

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε σήμερα ο τ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την ανάδειξη την νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Κατσιφάρας, βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης και είχε συνάντηση με την διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου και τον πρόεδρό του Σταύρο Σπαθή, ενώ ακολούθως παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους του νησιού.

Το μεσημέρι πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Αργοστολίου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, ενώ η επίσκεψή του στην Κεφαλονιά έκλεισε το απομεσήμερο με την συγκέντρωση φίλων υποψηφιότητας Γεωργίου Παπανδρέου και ομιλία του σε φίλους και στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στο πάνελ τρων ομιλητών, τα βρέθηκαν στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Κεφαλονιά, Σπύρος Κουνάδης, Δημήτρης Κεκάτος, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, ενώ την ομιλία του προλόγισε ο Γραμματέας της ΝΕ Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Λευτέρης Κρητικός.

«Σήμερα είμαστε εδώ για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αναγεννηθεί ο δημοκρατικός χώρος της Ελλάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας και συνέχισε: «Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί γιατί είμαστε μία ανάσα από την χρεοκοπία. Η χώρα μας έχει εξαντλήσει τους πόρους για την διαχείριση του Covid-19 και ουσιαστικά την χώρα μας δεν την Κυβερνά η Νέα Δημοκρατία, την Κυβερνά το Μαξίμου».

Ο κ. Κατσιφάρας χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου: «Πολιτικό καινοτόμο, που ό,τι έλεγε το 2009, αναγνωρίζεται στις μέρες μας. Δικαιώθηκε όταν έλεγε για την Περιφερειακή και Ψηφιακή Διακυβέρνηση, δικαιώθηκε με την ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ο Παπανδρέου είναι επίσης ένας πολιτικός με διεθνής αναγνώριση. Είναι ένας ηγέτης ενωτικός, που ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Και δεν επιδιώκει την δικαίωση. Είναι πλέον πιο ώριμος, πιο οπλισμένος και πιο αναβαθμισμένος. Ο Πανανδρέου έρχεται για να αλλάξει τα πολιτικά δρώμενα στην χώρα για να γίνει η παράταξή μας και πάλι πλειοψηφική. Με μια καθαρά δημοκρατική κατεύθυνση για να περιοριστούν οι ανισότητες. Ο Παπανδρέου είναι ο ηγέτης του μέλλοντος, είναι καινοτόμος και διορατικός ».

Παρακάτω εικόνες και βίντεο απο την επίσκεψη του κ. Κατσιφάρα στην Κεφαλονιά

12

Σπύρος Κουνάδης (Πάνω) και Δημήτρης Κεκκάτος (Κάτω) στην συνέντευξη Τύπου 

34

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς- Ιθάκης  Σταύρο Σπαθή 

5

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αργοστολίου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο

67

Κατά την συγκέντρωση φίλων Γιώργου Παπανδρέου στο Επιμελητηρίο 

8910111213141516


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ