Ποιοί συμμετέχουν στην σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου το Σάββατο 30/10 (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 10:20

Ποιοί συμμετέχουν στην σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου το Σάββατο 30/10 (ανανεωμένο)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 

Το ΔΣ  του συλλόγου μας,  ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αποφάσισε τη συμμετοχή του στην σύσκεψη που διοργανώνει   με στόχο το συντονισμό της κοινής δράσης σωματείων,   για  την απόκρουση της αντεργατικής πολιτικής,   τα πολύ σοβαρά προβλήματα σχετικά με την υγεία στο νομό μας,   τη διεκδίκηση σύγχρονων δικαιωμάτων .

Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στη σύσκεψη,  η οποία  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/10/2021 και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Αργοστολίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Αργοστολίου, συμμετέχει  στη σύσκεψη Σωματείων και Συλλόγων που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο το Σάββατο 30/10/2021 και ώρα 18.30.

Τα θέματα που αναφέρονται στο κάλεσμά του μας αφορούν όλους μα και τα παιδιά μας, σήμερα σαν μαθητές και αύριο σαν εργαζομένους και πολίτες αυτής της χώρας.

 

ΟΜΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΓΕ ΣΕ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΛΗΞΟΥΡΙ

Οι ομάδες γυναικών Αργοστολιού και Ληξουρίου που ανήκουν  στην ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος ), συμμετέχουν  με αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων στη σύσκεψη των σωματείων και των συλλόγων  που καλεί το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεών  του. Για τη καταδίκη του αντεργατικού νομοσχεδίου Χατζηδάκη και τη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων μας.

 Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν!

 

Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης δηλώνει τη συμμετοχή του στη σύσκεψη Σωματείων και Συλλόγων που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο το Σάββατο 30/10/2021 και ώρα 18.30 στην έδρα του.

Τα ζητήματα που θίγει στο κάλεσμά του δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Χρειάζεται να συζητήσουμε και να συναντηθούμε στο δρόμο του αγώνα γιατί μόνο ο λαός με την πάλη του μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Κανένας μόνος του!

 

Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς συμμετέχει στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για το συντονισμό της κοινής δράσης σωματείων του νομού μας απέναντι στην αντεργατική επίθεση και την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

Με το νόμο-τερατούργημα Χατζηδάκη προσπαθούν να επιβάλουν 10ωρο/50ωρο με κατάργηση του 8ωρου, γενίκευση της ελαστικής εργασίας, κατάργηση της μονιμότητας και των συμβάσεων αορίστου χρόνου , μετατροπή των εργαζομένων σε «συνεργάτες» (όπως επιχείρησε η “e-food” ) καταργώντας εργασιακά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.  

Συγκεντρωνόμαστε το Σάββατο 30/10/21 στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο για να διεκδικήσουμε ώστε η υγεία, η εκπαίδευση, η έρευνα, η ενέργεια να είναι αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν αγαθά, ενάντια στους νόμους της αγοράς με προοπτική την πλήρη κοινωνικοποίηση του πλούτου που παράγουμε.

Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Κεφαλονιάς και Ιθάκης αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του στην σύσκεψη που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης το Σάββατο 30/10 στις 6.30 το απόγευμα στο χώρο του Εργατικού Κέντρου.

Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στη σύσκεψη.

Δυναμώνουμε την κοινή δράση- Διεκδικούμε αποφασιστικά τα δικαιώματά μας!

 

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης ύστερα από συνεδρίαση του, πήρε απόφαση να συμμετέχει στην σύσκεψη που οργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης το Σάββατο 30/10 στις 18:30.

Θεωρούμε ότι τα ζητήματα που θέτει το Εργατικό Κέντρο αφορούν άμεσα τον κλάδο μας και τη ζωή μας. Όπως η λειτουργία των δομών υγείας, η κατάσταση στην παιδεία και η μόρφωση των παιδιών μας. Η αντιπλημμυρική, αντιπυρική και αντισεισμική προστασία.

Πρέπει να δυναμώσει η κοινή δράση για την απόκρουση των αντιλαϊκών μέτρων.

Για το ΔΣ

24/10/2021

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γραμματέας

Παναγής Σωτήρας                                      Βασίλης Βασιλάτος

 

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς- Ιθάκης (ΕΛΜΕ ΚΙ) στη συνεδρίαση του στις 26/10/21, αποφάσισε να συμμετάσχει στη σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς Ιθάκης, το Σάββατο 30/10/21στις 18:30.

  • ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΓΙΑ “ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ” Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
  • ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Αργοστόλι 26/10/21

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ “Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΈΝΤΡΟ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

το ΣΆΒΒΑΤΟ  30-10-2021   και ώρα 6,30 το απόγευμα .

Αργοστόλι 26-10-2021

Το Δ.Σ. Του  σωματείου   μας στην σημερινή  συνεδρίαση του  αποφάσισε ομόφωνα  να συμμετέχει  στην σύσκεψη που  διοργανώνει το ΕΡΓΑΤΙΚΌ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                    ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 

Δειτε εδώ: Πλατύ κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για κοινή δράση




00 inkefalonia general ad 300X250