Γ. Μολφέτας: «Η δημοτική αρχή πρέπει να πανηγυρίζει ή πρέπει να πέσει σε βαθιά περισυλλογή και σκέψη;»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 09:33

Γ. Μολφέτας: «Η δημοτική αρχή πρέπει να πανηγυρίζει ή πρέπει να πέσει σε βαθιά περισυλλογή και σκέψη;»

"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι πόθοι αρκετών συμβούλων της πλειοψηφίας πραγματοποιήθηκαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και αρκετό κόπο, η Δημοτική Αρχή κατάφερε να παρουσιάσει εικόνα ενότητας και ομοψυχίας, ο κ. Ανουσάκης κατάφερε να εκλεχθεί ξανά Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα με ένα ψήφο παραπάνω από την πρώτη φορά, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ βρίσκεται σε καθοδική πορεία με κάποια στελέχη της να ψάχνουν πολιτική στέγη και επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη απομάκρυνση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Η Δημοτική Αρχή δίκαια «πανηγυρίζει» το θρίαμβο της.

Πρέπει όμως να πανηγυρίζει ή πρέπει να πέσει σε βαθιά περισυλλογή και σκέψη για αυτά που υποσχέθηκε και δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει;
Σήμερα και μετά από τόσες αποχωρήσεις και παραιτήσεις με περιορισμένη χρονική ισχύ και ενόψει του διορισμού των νέων αντιδημάρχων και του προέδρου της ΔΕΥΑ, όλοι αναρωτιόμαστε αν η χθεσινή εικόνα της ενότητας ήταν αληθινή ή ... μήπως έχει και αυτή περιορισμένη χρονική ισχύ;

Οι τοπικοί άρχοντες πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι οι προσδοκίες μας έχουν εξανεμιστεί και ότι η καθημερινότητα μας ολοένα και δυσχεραίνει. Η έπαρση και η αλαζονεία δεν τους επιτρέπει να είναι δίπλα μας και να βοηθάνε ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν. Δεν τους επιτρέπει να ξεφύγουν από τα ίδια λάθη που έκαναν οι προηγούμενοι και να προσφέρουν κάτι νέο, κάτι διαφορετικό.

Δεκαοκτώ μήνες δημοτικής θητείας απομένουν. Ας ασχοληθούν με ουσιώδη θέματα και ας φροντίσουν να αφήσουν έργο στο νησί μας.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Γεώργιος Μολφέτας