Βίντεο ντοκουμέντο: Τι δήλωναν ο άτυχος ιερέας και η κατηγορούμενη παπαδιά σε τηλεοπτική εκπομπή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 20:49

Βίντεο ντοκουμέντο: Τι δήλωναν ο άτυχος ιερέας και η κατηγορούμενη παπαδιά σε τηλεοπτική εκπομπή

Η ιστορία της κατηγορούμενης παπαδιάς και του άτυχου ιερέα συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από λίγες μέρες. Γυναίκα αράχνη και σατανική παπαδιά χαρακτήρισαν τα μέσα την 43χρονη γυναίκα που κατηγορείται ως ηθική αυτουργός για την δολοφονία του συζύγου της.

Η ζωή της έγινε πρωτοσέλιδο και απασχόλησε για πολλές μέρες την κοινή γνώμη. Στο χωριό που ζούσε με τον άτυχο ιερέα είχε ένα διαφορετικό προφίλ, αυτό της αφοσιωμένης συζύγου. Άφησε την πρωτεύουσα γιατί αγαπούσε το χωριό και τους κατοίκους του, αυτό υποστηρίζει η ίδια μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε σήμερα η Τατιάνα και η εκπομπή Μίλα! Ο άτυχος ιερέας και η κατηγορούμενη παπαδιά είχαν μιλήσει πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή "Κυριακή στο χωριό" της ΕΤ3.

https://www.youtube.com/watch?v=ybb7nrUbU_8#!

O συνήγορος της παπαδιάς, το ξέσπασμα του εραστή της μέσα από τη φυλακή και η αδερφή του θύματος

Στο πλατό του Μίλα βρέθηκε ο συνήγορος της παπαδιάς Γιώργος Λύτρας. "Ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένη μόλις την πρωτοείδα ενώ έλεγε πως είναι αθώα", τόνισε.

"Δεν γνώριζε πως ο εραστής της θα σκοτώσει τον ιερέα. Σταμάτησε με το αμάξι στο σημείο της δολοφονίας επειδή δεχόταν απειλές από τον εραστή της που ήθελε να μιλήσει με τον παπά", ανέφερε ο δικηγόρος ενώ συμπλήρωσε πως ο παπάς δεχόταν απειλές, έχει πάει και στην αστυνομία αλλά δεν ήξερε πως αυτός που τον απειλούσε ήταν ο συγκεκριμένος εραστής της γυναίκας του.

Για την υπόθεση μίλησε και ο εραστής της παπαδιάς, ο οποίος ξέσπασε μέσα από την φυλακή. "Δεν είμαι καθόλου καλά. Το έχω χρόνια το κόλλημα αυτό και δεν ξέρω πώς με έμπλεξε έτσι. Έριξα με κλειστά τα μάτια και λέω την αλήθεια. Είχε βάλει πολλούς η κυρία για να σκοτώσουν τον ιερέα. Εγώ της είχα πει καλύτερα να χωρίσει παρά να γίνει αυτό το πράγμα. Πώς έγινε εκείνη την ώρα ούτε που ξέρω και έριξα με κλειστά μάτια", δήλωσε στο Μίλα.

Και συνέχισε: "Μου έλεγε ότι θέλει να τον σκοτώσει για να πάρει την περιουσία και να κάνει την ζωή της άνετη γιατί έφαγε την ζωή της 30χρόνια λέει εκεί πάνω που ήταν. Θα ήταν άνετη. Όχι ότι θα ζούσαμε μαζί, προς Θεού, εγώ δεν άφηνα την οικογένειά μου για να πάω να ζήσω. Ήθελε να βγάλει τον παππά από την μέση γιατί ο παππάς έλεγε ότι θα τα πουλήσει. Ήθελε να τα φάει όλα. Εγώ είμαι το μεγαλύτερο θύμα. Ο μεγαλύτερος μ.... που υπήρχε"

Τέλος, στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και η αδερφή του θύματος. "Ήμασταν φίλες από την σχολή. Ήταν τυπικές οι σχέσεις μας. Το ζευγάρι ήταν σχετικά καλά αλλά οι τσακωμοί υπήρχαν", τόνισε.

Η ίδια φυσικά δεν περίμενε ποτέ μια τέτοια εξέλιξη. "Όταν μιλήσαμε στο κινητό μου είπε "Έφη μου σε αγαπάω. Μου σκότωσαν τον άντρα μου δύο με μηχανές. Δεν θέλω να την ξαναδώ και ένα γιατί που θα της πως θα είναι αρκετό... Έχω έναν ηλικιωμένο πατέρα που εγώ έπρεπε να του ανακοινώσω τον θάνατο του παιδιού του από την γυναίκα του" , υποστήριξε.

Πηγή: tlife.gr

 




00 inkefalonia general ad 300X250