Υπέκυψε 80χρονη που έπεσε στο φρεάτιο ανελκυστήρα στο ΙΚΑ Ζακύνθου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 07:27

Υπέκυψε 80χρονη που έπεσε στο φρεάτιο ανελκυστήρα στο ΙΚΑ Ζακύνθου

Μοιραία αποδείχτηκε η επίσκεψη μίας ηλικιωμένης γυναίκας στο ΙΚΑ Ζακύνθου αφού ένα 24ωρο μετά την πτώση της στο φρεάτιο του ανελκυστήρα υπέκυψε στα τραύματά της. Η 80χρονη το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουνίου πήγε στο ΙΚΑ και αποφάσισε να πάρει το ασανσέρ για να ανέβει σε κάποιον από τους ορόφους. 'Ανοιξε την πόρτα και έκανε ένα βήμα για να μπει στο ασανσέρ αλλά βρέθηκε στο κενό και έπεσε σε βάθος 4 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία την απεγκλώβισε με προσοχή γιατί η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε παντού αιματώματα και κατάγματα. Νοσηλεύτηκε στο χειρουργικό αλλά σήμερα το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματά της.

Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία η οποία έχει καλέσει για κατάθεση τη διευθύντρια του ΙΚΑ και αυτόπτες μάρτυρες που ήταν εκείνη τη στιγμή στο ισόγειο της υπηρεσίας.

Από την πλευρά του ΙΚΑ έχουν δοθεί σχετικές εντολές για τον έλεγχο των συνθηκών του ατυχήματος, ο οποίος ήδη διενεργείται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και θα κληθούν πραγματογνώμονες για να εξετάσουν τι συνέβη και γιατί ο ανελκυστήρας δεν λειτούργησε κανονικά.

Πηγή: in.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250