Πισπιρίγκου: Ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:31

Πισπιρίγκου: Ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο

Ισόβια κάθειρξη ήταν η ομόφωνη τιμωρία της δικαιοσύνης για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία νωρίτερα ομόφωνα είχε κηρυχθεί ενοχή για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

 

Στο πίσω μέρος της αίθουσας βρισκόταν και ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος περίμενε να ακούσει την απόφαση

Ομόφωνα ενοχή κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μετά από 15 και πλέον μήνες οι δικαστές και οι ένορκοι σταθμίζοντας τα στοιχεία της πολύμηνης διαδικασίας και την απολογία της κατηγορουμένης δεν πείστηκαν όπως εκείνη ισχυρίζεται ότι είναι αθώα και την κήρυξαν ενοχή για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού.

Πώς αντέδρασε η Πισπιρίγκου στο άκουσμα της απόφασης

Η απόφαση απαγγέλθηκε σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα με την κατηγορούμενη να έχει στο πλευρό της την οικογένειά της.

Στο πίσω μέρος της αίθουσας βρίσκονταν ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του για να ακούσουν την απόφαση της δικαιοσύνης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται  να άκουσε ψύχραιμα την απόφαση για την ενοχή της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της, επανέλαβε ότι η κατηγορούμενη είναι αθώα και δεν υπέβαλε αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών στο πρόσωπο της.

Η διαδικασία διεκόπη για λίγο και σε λίγη ώρα θα προτείνει η εισαγγελέα για την ποινή της κατηγορουμένης.

Πηγή: in.gr




00 inkefalonia general ad 300X250