Ρίο: Σεξ στις τουαλέτες και στα κρεβάτια νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 09:08

Ρίο: Σεξ στις τουαλέτες και στα κρεβάτια νοσοκομείου

Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν οι νόμιμες αποκλειστικές νοσοκόμες - Αλλοδαπές κλείνουν συμφωνίες με ασθενείς και κάνουν σεξ τόσο στις τουαλέτες όσο και στα κρεβάτια του νοσοκομείου στο Ρίο... Aποτελεί κοινό μυστικό στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πως κάποιες από τις αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες προσφέρουν... και άλλες υπηρεσίες στους ασθενείς!

Μπορεί να λειτουργούν «αθέατα» στα μάτια όσων... δεν δίνουν σημασία στις κινήσεις τους, όμως δεν ξεφεύγουν από συναδέλφισσές τους που διαθέτουν νόμιμη άδεια και που όπως είναι φυσικό ελέγχουν τι συμβαίνει στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Όχι απλά κάνουν σεξ σε τουαλέτες, αλλά σε περίπτωση που κλείσουν συμφωνία με ασθενή το κάνουν... ακόμη και στα κρεβάτια του νοσοκομείου» είπε στο dete.gr, αποκλειστική νοσοκόμα που εργάζεται στο Ρίο.

Φυσικά από την πελατεία τους δεν ξεφεύγουν... και οι συνοδοί! Μόνο που εκεί τα ραντεβού κλείνονται... για εξωτερικό χώρο! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η χρέωση για όποιον θέλει τις ροζ «αποκλειστικές» υπηρεσίες των συγκεκριμένων κυριών, εκτός νοσοκομείου, αγγίζει τα 30€!

Γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης κάνουν με το αζημίωτο φυσικά... ότι θέλει ο πελάτης! Ο οποίος αν μείνει ικανοποιημένος ζητά από τους συγγενείς του να παραμείνει στις υπηρεσίες νοσηλείας η συγκεκριμένη αλλοδαπή και μάλιστα με τρόπο... επιτακτικό!

newsit




00 inkefalonia general ad 300X250