Items filtered by date: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 7361
Από 9 -14 Απριλίου ανοικτά Μελισσάνη και Δρογκαράτη
Επιπλέον βραδινό δρομολόγιο τη Μ.Δευτέρα από Ληξούρι-Αργοστόλι
Απολαυστικές πατάτες τηγανιτές με λιωμένο τυρί και τραγανό μπέϊκον!
Ε.Α.Σ. : Χρηματοδοτήσεις ντόπιων Μελισσοκόμων
Κάθε ντόπιος Μελισσοκόμος έχει την ευκαιρία, με την επίσκεψή του στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης στο Αργοστόλι, να ενημερωθεί για όλαεκείνα που χρειάζεται να ξέρει για να σταθμίσει την τελική του απόφαση:
50 Μέρη από όλο τον κόσμο που αξίζει να επισκεφτείς!
Αααααααν ήμουν πλούσιος, αν ήμουν πλούσιος είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι, βλέποντας αυτά τα μέρη.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ» στο «ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ»
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ» συμμετείχε στην Έκθεση –Φεστιβάλ «Ελλήνων Αντάμωμα» στις 28 Μαρτίου 2015 στο Σ.Ε.Α. ΣΕΙΡΙΟΣ εκπροσωπώντας την Κεφαλλονιά. Η έκθεση – φεστιβάλ «Ελλήνων Αντάμωμα» με στόχο την προβολή της Ελληνικής παραδοσιακής παραγωγής, επιχειρηματικότητας, ανάπτυξης αλλά και την προβολή του Πολιτιστικού γίγνεσθαι της Ελλάδας, στη διάρκειά της θα φιλοξενήσει πάνω από 120 εκθέτες και 80 Παραδοσιακούς Συλλόγους από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Εποχιακά κηπευτικά από την Γεωργική Σχολή
Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο πως εντός του Αγροκτήματος της Γεωργικής Σχολής λειτουργεί φυτώριο με εποχιακά κηπευτικά.
Πονοκέφαλοι, πόνοι στην πλάτη, καούρα: Μήπως φοράτε λάθος νούμερο σουτιέν; -Τα 5 λάθη…
Ενημερωτική ημερίδα για την επέκταση του σήματος «Τοπικής Παραδοσιακής Κουζίνας» σε νέους εστιάτορες της Κεφαλονιάς
Μετά την μεγάλη επιτυχία των εξειδικευμένων διαλέξεων για την Επτανησιακή Διατροφή και τον Τουρισμό, από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, οι οποίες απευθύνονταν σε τοπικούς εστιάτορες και γενικότερα επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και πραγματοποιήθηκαν 20-22 Μαρτίου 2015 στην Κεφαλονιά, ακολουθεί ενημερωτική ημερίδα σχετικά με την επέκταση του σήματος «Τοπικής Παραδοσιακής Κουζίνας».