Θεόφιλος: «Κάποιοι αντί να μας λένε μπράβο που κάναμε μελέτες και εντάξαμε έργα, μας παρουσιάζουν σαν να ήρθαμε να χρεώσουμε τον Δήμο Αργοστολίου!»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 15:20

Θεόφιλος: «Κάποιοι αντί να μας λένε μπράβο που κάναμε μελέτες και εντάξαμε έργα, μας παρουσιάζουν σαν να ήρθαμε να χρεώσουμε τον Δήμο Αργοστολίου!»

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, για άλλη μία φορά κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε στον τεράστιο αγώνα που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή, ώστε να καταφέρει να κάνει μελέτες και να εντάξει έργα σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

«Οι Δήμοι ξεκίνησαν την νέα δημοτική περίοδο, χωρίς το παλιό χρηματοδοτικό εργαλείο να έχει χρήματα. Η λύση που βρήκε η Κυβέρνηση είναι να μπορέσει να υπάρχει ένα χρηματοδοτικό εργαλείο και αυτό ήταν το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης". Ο Δήμος Αργοστολίου ξεκίνησε τον αγώνα του να εντάξει έργα, ναι μεν με χρηματοδοτικό εργαλείο, χωρίς όμως να έχει βρει μελέτες. Καταφέραμε και είμαστε από τους δήμους που εντάξαμε έργα, κάνοντας μόνοι μας τις μελέτες.

Είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που κάποια ΜΜΕ, όχι όλα, θεωρώ καλοπροαίρετα και ίσως επηρεασμένα, μας εγκαλούν κάθε μέρα και αντί να μας λένε μπράβο που καταφέραμε υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες και εντάξαμε έργα, μας παρουσιάζουν σαν να ήρθαμε να χρεώσουμε τον Δήμο Αργοστολίου! Αυτό μας κάνει να νιώθουμε αδικημένοι. Η πραγματική εικόνα είναι ότι ο Δήμος Αργοστολίου ετοιμάστηκε και θα εντάξει έργα!

Ο Δήμος θα πρέπει να μην δέχεται πυρά σε ζητήματα που αφορούν την εθνική πολιτική.

Επιτυχία μας θα είναι να καταφέρουμε να εντάξουμε τα 22 εκ. ευρώ που δικαιούται ο Δήμος Αργοστολίου και να ετοιμαστούμε να πάρουμε και τα άλλα 6 εκ. ευρώ. Ο,τι δούμε ότι υπάρχει σε προκήρυξη, χωρίς να χάσουμε χρόνο, η τεχνική υπηρεσία και ο αντιδήμαρχος κ. Μινέτος τρέχουν να προλάβουν. Ο Δήμος ετοιμάζεται και προσπαθεί να προχωρήσει μπροστά και όταν θα έρθουμε στην κανονικότητα θα έχουμε έργα" ήταν τα λόγια του Δημάρχου.

Παρακάτω αναλυτικά η τοποθετησή του

{https://www.youtube.com/watch?v=z1OJ-D_Oz4k}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250