Αποκαθίσταται η πληρωμή των εργαζομένων στην ΕΔΑΚΙ - Δηλώσεις Γαβριελάτου στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 13:52

Αποκαθίσταται η πληρωμή των εργαζομένων στην ΕΔΑΚΙ - Δηλώσεις Γαβριελάτου στον COSMOS 96,5

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για το πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε με την μισθοδοσία των υπαλλήλων της ΕΔΑΚΙ.

«Είχε προκύψει ένα θέμα ελέγχου με την προγραμματική σύμβαση, από το ελεγκτικό συνέδριο. Μας είχαν ζητηθεί και κάποια συμπληρωματικά έγγραφα. Αυτή την στιγμή έχει λήξει η ιστορία, καλώς. Πλέον δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η πληρωμή των εργαζομένων» εξήγησε ο κος Γαβριελάτος, ευχαριστώντας και τον Δήμαρχο Αργοστολίου και τον Βουλευτή για την συμβολή τους σε όλη αυτή την ιστορία.

Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες ο κος Γαβριελάτος τόνισε ότι πλέον οι εργαζόμενοι (της «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ») θα μπορέσουν να πληρωθούν. «Φτάσαμε στο σημείο μετά από έξι μήνες να λέμε ότι οι άνθρωποι αυτοί θα πληρωθούν. Η ΕΔΑΚΙ όμως είχε κατανοήσει ότι θα υπήρχε πρόβλημα και οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν μείνει απλήρωτοι από εμάς. Τους χρωστάμε μόνο μισθούς 2 μηνών» σημείωσε ο κος Γαβριελάτος.

Αναφορικά με τις καταγγελίες και τις αποφάσεις του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ κατά του κου Φόρτε, ο πρόεδρος τόνισε ότι ο τέως Δήμαρχος  είναι γνώστης των καταστάσεων και θα πρέπει αυτοί που τον κατηγορούν να ξέρουν πρώτα με ποιον τα βάζουν. «Θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί» υπογράμμισε.

Ο κος Γαβριελάτος εξήγησε πως λειτουργούν πλέον τα πράγματα ανάμεσα σε ΕΔΑΚΙ και ΦΟΔΣΑ, επισημαίνοντας ότι η ΕΔΑΚΙ έχει την αποκομιδή ενώ ο ΦΟΔΣΑ την εναπόθεση. «Ελπίζω να μην γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω με αυτή την κατάσταση. Η Κεφαλονιά αδικήθηκε από το άρθρο 93» κατέληξε ο πρόεδρος.