ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς - Ιθάκης:  Πολιτική «για τα σκουπίδια» από την κα Κράτσα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 17:51

ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς - Ιθάκης:  Πολιτική «για τα σκουπίδια» από την κα Κράτσα

Ενός κακού μύρια έπονται, αλλά δυστυχώς αδυνατεί να το καταλάβει η κ. Κράτσα, η οποία συνεχίζει απτόητη στον πολιτικό της κατήφορο. Μετά το νομοθετικό έκτρωμα του αντιπεριβαλλοντικού Νόμου του κ. Χατζηδάκη και το άρθρο 93 με το οποίο βρέθηκε στον αέρα όλη η διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη, μετά τις παράτυπες και παράνομες διαδικασίες συγκρότησης του νέου ΦΟΣΔΑ, η κ. Κράτσα προχώρησε ακόμη περισσότερο:

Στον πολιτικό και νομικό εκβιασμό των αιρετών του Α βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης απειλώντας με ποινικά και αστικά δικαστήρια όσες και όσους ελέγχουν τις πράξεις της ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματα τους. Προσπαθώντας να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και βεβαίως τα δικά της, έχει εισέλθει σε έναν νομικό κυκεώνα ευτελίζοντας κάθε έννοια δημοκρατικών αρχών και πολιτικής ηθικής. Δυστυχώς μέχρι εκεί φτάνει η αριστεία της Κυβέρνησης και της Περιφερειακής Αρχής.

Η ιδεοληψία η αλαζονεία και η καθεστωτική συμπεριφορά της κ. Κράτσα λειτουργούν έτσι ώστε τα πιο απλά θέματα τα οποία θα μπορούσαν να λυθούν με έντιμο και σοβαρό διάλογο μεταξύ των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να λυθούν τελικά από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Όλα αυτά τα οποία βιώνουμε σήμερα είχαν επισημανθεί από την αρχή αλλά η κ. Κράτσα επίλεξε την οδό του ανένδοτου αγώνα κατά των τοπικών κοινωνιών προκειμένου να ξεπληρώσει οφειλόμενα γραμμάτια σε ημέτερους.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αποσφράγιση των προσφορών για τον διαγωνισμό του εργοστασίου της Κεφαλονιάς την οποία έχει εξαγγείλει για την 20η Μαίου από την επιτροπή δημοπράτησης, ενώ ακόμα δεν έχουν τελεσφορήσει όλες οι νομικές διαδικασίες που αφορούν στην παράνομη λειτουργία του νέου ΦΟΣΔΑ, με προφανή τον κίνδυνο να εμφανιστούν και νέα θιγόμενα συμφέροντα, αυτή τη φορά από τους συμμετέχοντες ιδιώτες στην εν λόγω δημοπρασία.

Δυστυχώς η κ. Κράτσα συνεπικουρούμενη από την Περιφερειακή Παράταξη του ΚΙΝΑΛ, αποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της νέας αντίληψης για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων είναι «για τα σκουπίδια».

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ


Ετικέτες: