Πέρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής 2021 - Θεόφιλος: “ Γίνεται σπουδαία δουλειά στην Τουριστική Επιτροπή”

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 21:59

Πέρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής 2021 - Θεόφιλος: “ Γίνεται σπουδαία δουλειά στην Τουριστική Επιτροπή”

Πέρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής 2021, το οποίο είχε αποσπάσει κολακευτικές κριτικές όταν παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Τουριστική Επιτροπή.

Την εισήγηση έκανε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Νίκος Κουρκουμέλης, ενώ η ανάλυση του σχεδίου Τουριστικής Προβολής έγινε από τον Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Tμήματος Τουριστικής Ανάπτυξη Δήμου Αργοστολίου,  κ. Σταύρο Κορκό – Κουρή.

Όπως τονίστηκε, "προσπαθούμε και με τις δράσεις που έχουμε προγραμματίσει, ενισχύουμε το Brand Κεφαλονιά!"

Μπορείτε αναλυτικά να δείτε ΕΔΩ το σχέδιο τουριστικής Προβολής 2021 του Δήμου Αργοστολίου.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ισχυρή Κεφαλονιά” ΝίκοςΑνουσάκης, έκανε λόγο για τα μπάζα στο λιμεναρχείο Αργοστολίου και ρώτησε πότε αυτά θα μαζευτούν.

Την απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε πως δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου, επεσήμανε τα εξής: “Ηταν λάθος το 2014 με τους σεισμούς, ως Ενιαίος Δήμος Κεφαλονιάς, να δώσουμε να έργα να εκτελεστούν απο το Υπουργείο. Έχουν μείνει πίσω αυτά τα έργα, καθώςθα έπρεπε τα έργα να εκτελεστούν απο το Λιμενικό Ταμείο ή απο την Περιφέρεια. Στη συγκεκριμένη εργολαβία, υπάρχει πρόβλημα γιατί ο εργολαβος έκανε διακοπή εργασιών, έκανε ένσταση και την κέρδισε. Γίνεται μία πίεση να του ξαναδώσει του εργολάβου την ίδια εργολαβία και να συνεχίσει να μην μείνει έτσι το λιμάνι, αλλά δεν εξαρτάται απο εμάς” ήταν τα λόγια του Δημάρχου και συνέχισε όσον αφορά την δουλειά της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου: “Γίνεται πολύ καλή δουλειά απο την Τουριστική Επιτροπή, από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Γίνεται σπουδαία δουλειά και έχει αλλάξει ρότα η Τουριστική Επιτροπή. Δεν ταξιδεύει μόνο, αλλά υλοποιεί και δράσεις. Ο “πόλεμος” που έγινε στον τ. Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Βαγγέλη Κεκάτο ήταν εσωτερικός. Αν ήταν δημοτικός σύμβουλος ο Βαγγέλης Κεκάτος σήμερα, θα ήταν στην τουριστική επιτροπή και θα ήταν χέρι χέρι με τον Νίκο Κουρκουμέλη. Άρα η ευθύνη βαραίνει την Ισχυρή Κεφαλονιά που δεν εκλέχθηκε ο Βαγγέλης Κεκάτος” ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε ΕΔΩ και την συνέντευξη της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού Μαρίνας Βεργωτή, για το σχέδιο Τουριστικής Προβολής 2021. 

Γιώργος Χαλαβαζής




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250