Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 13:41

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση τον βρήκε στην περιοχή του ορφανοτροφείου εν ώρα εργασίας.

Με την αφορμή αυτή ο κος Σαμούρης για μια ακόμα φορά ανέφερε ότι δεν μπορεί ο κόσμος να πετάει στρώματα και άλλα τζάτζαλα όπου θέλει. «Καθαρίζουμε το πρωί και το απόγευμα έχει πάλι σκουπίδια.

Έλεγαν κάποιοι ότι το «I love Kefalonia» προσβάλλει την Κεφαλονιά, τα σκουπίδια δεν την προσβάλλουν;» αναρωτήθηκε.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στο ζήτημα που προέκυψε με το δασαρχείο. Πιο συγκεκριμένα ενώ τον πρώτο καιρό – μετά τον Ιανό-  το δασαρχείο είχε αναφέρει ότι όποιος θέλει μπορεί να μαζέψει ξύλα από τα πεσμένα δέντρα, τώρα υπήρξε απαγόρευση. Ο κος Σαμούρης ξεκαθάρισε ότι η απαγόρευση αυτή ισχύει για τα μη αστικά δάση, που βρίσκονται υπό την εποπτεία του δασαρχείου. «Σε περιοχές όπως η Λάσση ή τα Λυκιαρδοπουλάτα, όποιος θέλει μπορεί να πάρει. Όμως ο Μύλος του Πετριά ανήκει στο δασαρχείο» εξήγησε.

Ένα ακόμα σημείο που επλήγη από τον Ιανό είναι ο Κούταβος και ο καλεσμένος έκανε μια εκτενή αναφορά για το συγκεκριμένο σημείο, καθώς από την Πέμπτη θα βρίσκονται εκεί δύο συνεργεία και θα εργάζονται. «Πρώτα θα μαζέψουμε και θα πετάξουμε τα κλαριά. Μετά θα φτιάξουμε τα γεφυράκια, τα τραπεζάκια… Έχουμε κανονίσει και επαφές με γεωπόνους , για να δούμε τι μπορούμε να φυτέψουμε ξανά στην περιοχή» υπογράμμισε.

Ένα ακόμα θέμα που θίχτηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης, ήταν αυτό της κατάληψης του 1ου και του 2ου Λυκείου Αργοστολίου. Ο κος Σαμούρης έδωσε απαντήσεις σε όλα τα αιτήματα που υπάρχουν στην επιστολή του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι όποιες ατέλειες στα κτίρια είναι αρμοδιότητας του εργολάβου.

Λίγο πριν το τέλος, ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, λέγοντας πως: «Δεν είμαστε Θεοί για να τα φτιάξουμε όλα μέσα σε ένα χρόνο. Σίγουρα, δεν τα κάνουμε όλα τέλεια, αλλά δίνουμε μεγάλο αγώνα».

Πηγή: 965.gr

{https://soundcloud.com/user-46829938/27-10-20200a}

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250