Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 13:32

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, σε μια προσπάθεια να περιγράψει την εικόνα καταστροφής, που άφησε πίσω του ο Ιανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά».

Ο κος Λιβιτσάνης αναφέρθηκε αρχικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, τονίζοντας πως ο κεντρικός δρόμος που ενώνει το νησί από τον βορρά ως το νότο αυτή την στιγμή έχει καταστραφεί και έχει μείνει μισή λωρίδα για να περνάει κάποιος σε αρκετά σημεία του. Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχουν και άλλες περιοχές οι οποίες έχουν προβλήματα, όπως ο μπροστά Αετός.

«Το λιμάνι του πίσω Αετού δεν έπαθε τίποτα. Δυστυχώς η όλη κατάσταση δεν επέτρεψε να γίνουν τα εγκαίνια» ανέφερε ο έπαρχος και συμπλήρωσε: «Θα γίνει κάποια άλλη στιγμή που θα έχουμε περισσότερη όρεξη και καλύτερη διάθεση». Ο καλεσμένος σχολίασε και το γεγονός της διακοπής της γραμμής που ένωνε όλα τα νησιά του Ιονίου, υποστηρίζοντας πως  το κοινό δεν ανταποκρίθηκε και από την στιγμή που δεν παίρνει αυτοκίνητο μέσα, δεν εξυπηρετούσε και δεν το επέλεγαν.

Ο κος Λιβιτσάνης αναφερόμενος και στα χρήματα που πρόκειται να δοθούν από την περιφέρεια, θεωρεί ότι είναι μια προκαταβολή, καθώς αυτό το ποσό δεν μπορεί να βοηθήσει σε οποιαδήποτε αποκατάσταση. Τέλος, σχολίασε και το γεγονός ότι όλα τα κόμματα τους επισκέφθηκαν, κάτι που χαρακτήρισε ευχάριστο και όλοι δεσμεύτηκαν να συναινέσουν σε ότι χρειάζεται, για την  γρηγορότερη αποκατάσταση.

πηγή: 965.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250