Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργ. Γαβριελάτος στον Inkefalonia 103,9: «Κανένας δεν θα μπορέσει όσο και αν προσπαθήσει να "ισοπεδώσει" τα πράγματα…» (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 18:00

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργ. Γαβριελάτος στον Inkefalonia 103,9: «Κανένας δεν θα μπορέσει όσο και αν προσπαθήσει να "ισοπεδώσει" τα πράγματα…» (Ηχητικό)

 Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, μίλησε στην εκπομπή του INKEFALONIA 103,9 “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή, όσον αφορά την κατάσταση στο ΧΥΤΥ και τα όσα δημόσια δήλωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Δεν ξέρω αν σκέφτεται λάθος πράγματα ή κάνει λάθος πράγματα. Η κα Περιφερειάρχης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και από την στιγμή που κάποια πράγματα συζητιούνται δημόσια, πρέπει αυτά να είναι και η πραγματικότητα. Αν πάτε εκεί στον ΧΥΤΥ, όπως είναι λογικό δεν θα αντικρύσετε ένα γραφείο, ούτε κόκκινα χαλιά, θα αντικρίσετε απορρίμματα.

Το Κύτταρο Β όντως σε λίγο καιρό θα είναι κορεσμένο. Αυτό δεν το κρύψαμε ποτέ. Γι’ αυτό και θα δημιουργηθεί το Κύτταρο Γ οπότε θα δώσει ζωή στον ΧΥΤΥ για άλλα 15 χρόνια. Πιστεύω ότι καλοπροαίρετα έγινε ο,τι έγινε δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχαν κάποιο άλλο σκοπό αυτοί οι χαρακτηρισμοί απο την Κα Κράτσα. Κανένας δεν θα μπορέσει όσο και αν προσπαθήσει να ισοπεδώσει τα πράγματα… Κάνουμε αυτό που προβλέπεται όλον αυτό τον καιρό. Δεν έχει χάσει η Κεφαλονιά τον έλεγχο, όπως δήλωσε η κα Κράτσα, ούτε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τα απορρίμματά της. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι για το καλό της Κεφαλονιάς και του Ιονίου… Προσπαθούμε από το πρωί ως το βράδυ, όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι όσοι εργάζονται και ασχολούνται στην ΕΔΑΚΙ.

Οι Κεφαλονίτες όμως δεν δεχόμαστε παραπληροφόρηση. Εμείς λέμε ότι θα συνεχίσει και η λειτουργία του εργοστασίου και η Κεφαλονιά θα παραμείνει το καθαρότερο νησί του Ιονίου.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του 

{https://soundcloud.com/user-46829938/inkefalonia-103-9-846342774}




00 inkefalonia general ad 300X250