Ο Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5 για Συκεών Μπιτς, οδοποιία & καταγγελίες Τσελέντη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 22:09

Ο Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5 για Συκεών Μπιτς, οδοποιία & καταγγελίες Τσελέντη

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Συκεών Μπιτς, οδοποιία, καταγγελίες Τσελέντη τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ο κος Κατσιβέλης αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του Συκεών Μπιτς και επισήμανε ότι έως τώρα όλες οι αποφάσεις είναι θετικές για τον Δήμο Ληξουρίου. «Όλες οι αποφάσεις είναι γνωστές στο δημοτικό συμβούλιο. Τις γνωστοποιούμε και προχωράμε» ανέφερε και ενημέρωσε πως εκτός από αυτούς που εμφανίζονται κατά καιρούς ως δικαιούχοι, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να διεκδικεί το ξενοδοχείο. Παράλληλα αποκάλυψε πως από το 1993 και μετά δεν ασχολήθηκε κανείς με τις δωρεές που έχουν γίνει προς τον Δήμο Ληξουρίου.

Το θέμα της οδοποιίας της Παλικής κλήθηκε να σχολιάσει ο κος Κατσιβέλης και επισήμανε ότι ο εργολάβος αυτή την στιγμή φτιάχνει κομμάτια στην περιοχή της Κριτονού. «Βρήκαμε μια μελέτη από το 2017 που αφορά Κουβαλάτα, Κουνόπετρα και άλλε περιοχές. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα την εντάξουμε» τόνισε .

Τέλος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου αναφέρθηκε και στα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον κο Τσελέντη. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως  οι δύο τους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και εξήγησε: «Πρόταση ολοκληρωμένη είχαμε μόνο από το ΕΚΠΑ γι’ αυτό και το επιλέξαμε και έχει εγγυηθεί ότι όλα θα γίνουν σωστά. Αν το απαξιώσουμε και αυτό, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

πηγή: 965.gr