Δήμος Αργοστολίου: Δρομολόγηση ενεργειών για ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα – Ενημέρωση για τους επιτυχόντες της αρ. 4/2020 δημόσιας πρόσκλησης του ΟΑΕΔ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 10:35

Δήμος Αργοστολίου: Δρομολόγηση ενεργειών για ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα –  Ενημέρωση για τους επιτυχόντες της αρ. 4/2020 δημόσιας πρόσκλησης του ΟΑΕΔ

Επίσκεψη Τσιλιμιδού - Σαμούρη στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας

ΑΝΕΠΙΤΗΡΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ – ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Επίσκεψη στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 05-08-2020 από τους Αντιδημάρχους κ. Γεώργιο Τσιλιμιδό, κ. Σπυρίδωνα Σαμούρη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θηναίας κ. Παναγή Κωνσταντάτο με σκοπό την ενημέρωση του κ. Αντιεισαγγελέα σχετικά με το οξυμένο θέμα της ανεξέλεγκτης βόσκησης παραγωγικών ζώων εντός πολλών δημοτικών κοινοτήτων και οικισμών του Δήμου μας.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου εξέθεσαν αφενός το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργήσει εκτεταμένες φθορές σε ιδιοκτησίες αλλά και δημοσίους χώρους, λόγω της προκλητικής αδιαφορίας κτηνοτρόφων σε διάφορες περιοχές, και αφετέρου το καταχρηστικό και παράνομο κλείσιμο της διέλευσης σε κοινοτικούς δρόμους εκ μέρους αυτών.

Τις επόμενες μέρες ο Δήμος θα υποβάλλει έγγραφη αναφορά στην Εισαγγελία ώστε να διεξαχθεί έρευνα και να υπάρξουν οι όποιες νόμιμες ενέργειες για τους παραβάτες. Παράλληλα επειδή δεν διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό ώστε να δράσει αποτελεσματικά, θα κινηθεί προς την κατεύθυνση αναζήτησης παροχής υπηρεσίας από ιδιωτική εταιρεία για την περισυλλογή και μετά τις νόμιμες διαδικασίες σφαγής των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 4/2020 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΟΑΕΔ

Ενημερώνουμε τους Επιτυχόντες της με αριθμ. 4/2020 Δημόσιας Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ ότι, μετά την παραλαβή του Συστατικού Σημειώματος Τοποθέτησής τους στο Φορέα μας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στα τηλέφωνα: 2671022933 με εσωτ: 26 και 34 (υπάλληλοι: Ευτυχία Κυριακάτου και Ευαγγελία Στεφανίτση) και στα e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υπόδειξης τους και την έκδοση και αποστολή μέσω mail του σχετικού σημειώματος από τον ΟΑΕΔ Αργοστολίου, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο προσκόμισης όλων των δικαιολογητικών, για τα γενικά και τυχόν τυπικά προσόντα καθώς και τους τίτλους σπουδών, όπως αυτά περιγράφονται στο Κεφάλαιο 6 και τα Παραρτήματα II και III της αρ. 4/2020 Δημόσιας Πρόσκλησης.

Επισημαίνουμε ότι, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, όπως προβλέπεται στην πρόσκληση, στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και ότι με την αποστολή των ζητουμένων στοιχείων παρέχεται από τους ωφελούμενους στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού η εξουσιοδότηση να διαχειριστούν τα προσωπικά τους δεδομένα για την διαδικασία πρόσληψης.

Ο Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός




00 inkefalonia general ad 300X250