Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 09:34

Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου και επικεφαλής της παράταξης  ΛΗΞΟΥΡΙ –ΠΑΛΙΚΗ- ΔΡΑΣΗ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» παραθέτοντας τις απόψεις του για την ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Αραβαντινός παραδέχτηκε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό  και υπογράμμισε πως αυτά τα θέματα είναι για να παίρνουν θέση και αποφάσεις οι αρχές και κάλεσε όλους τους υπεύθυνους να πάρουν θέση και να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν να παραμείνει η ΕΔΑΚΙ  ή όχι.

«Θα δώσουν την αποκομιδή στην Κεφαλονιά και την διαχείριση στην Κέρκυρα. Μας κοροϊδεύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν μας αφορούν τα προβλήματα των άλλων νησιών. Εμάς μας αφορά ότι έχουμε τον τρόπο να διαχειριστούμε τα απορρίμματα».

Ο κος Αραβαντινός κατηγόρησε όλους τους υπεύθυνους για την κατάσταση, χαρακτηρίζοντας αστείο το γεγονός ότι αρκετοί ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν για το συγκεκριμένο άρθρο . «Ευτυχώς που υπήρξαν αντανακλαστικά  από κάποιους, αλλιώς θα γινόταν και δεν θα το καταλάβαινε κανείς» τόνισε.

Τέλος, ο κος Αραβαντινός αναφέρθηκε και στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου (τις τελευταίες μέρες επιχειρείται η μεταφορά του στην Ζάκυνθο), επισημαίνοντας ότι ο φορέας πρέπει να παραμείνει στην Κεφαλονιά. «Έχει επιδείξει έργο ο φορέας. Πρέπει να σταματήσει πια η Κέρκυρα να είναι το κέντρο λήψης αποφάσεων» υπογράμμισε και κάλεσε τον κόσμο της Κεφαλονιάς να είναι ενωμένος σε τόσο σοβαρά ζητήματα.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος