Επιστολή Δημάρχου Αργοστολίου στην Levante Ferries για μείωση της τιμής των εισιτηρίων στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πόρος - Κυλλήνη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 10:13

Επιστολή Δημάρχου Αργοστολίου στην Levante Ferries για μείωση της τιμής των εισιτηρίων στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πόρος - Κυλλήνη

Ψήφισμα και προς το Υπουργείο Ναυτιλίας να δει προσεκτικά το θέμα της αύξησης των τιμών στην Κεφαλονιά

Το θέμα της αύξησης των εισιτηρίων στις ακτοπλοϊκές γραμμές ήρθε στην χθεσινή συνεδρίαση του, με την εισήγηση να κάνει ο επικεφαλής της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης.

Κατά την συζήτηση του θέματος, τέθηκε το ζήτημα της αύξησης των εισιτηρίων από την αρχή του χρόνου, στα εισιτήρια που αφορούσαν την γραμμή Πόρος – Κυλλήνη, ενώ ως κύρια αιτία της αύξησης θεωρήθηκε το μονοπώλιο και η αύξηση της τιμής των καυσίμων.

Κατά πλειοψηφία, πέρασε το ψήφισμα που εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός στο ο οποίο ο Δήμος καλεί το Υπουργείο Ναυτιλίας να κοιτάξει το ζήτημα της αύξησης τιμών και να προχωρήσει σε ενέργειες μείωσης αυτών.

Παράλληλα με το ψήφισμα, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, τόνισε πως θα στείλει ο ίδιος επιστολή στην εταιρία Levante Ferries, στην οποία θα καλεί να κάνει καλύτερες τιμές στα εισιτήρια που αφορούν την συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή.

Γιώργος Χαλαβαζής