Διονύσης Μινέτος: «Χαοτική η κατάσταση όσον αφορά το μοίρασμα της κινητής και ακίνητης περιουσίας, του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 14:19

Διονύσης Μινέτος: «Χαοτική η κατάσταση όσον αφορά το μοίρασμα της κινητής και ακίνητης περιουσίας, του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς»

 

Σχόλιο όσον αφορά τις διαδικασίες για την την κατανομή της κινητής και ακίνητης περιουσίας, του Δήμου Κεφαλονιάς, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημοτική Συμπολιτεία» Διονύσης Μινέτος.

Συνεδρίασε σήμερα άτυπα, για πρώτη φορά, η Επιτροπή για την κατανομή της κινητής και ακίνητης περιουσίας, των χρεών, των διαθέσιμων χρημάτων κλπ κλπ κλπ του πάλαι ποτέ κραταιού Δήμου Κεφαλονιάς, στους τρεις νεοσύστατους Δήμους.

Πρεπει να μοιραστούν απο χορτοκοπτικά, πριόνια, γραφεία και υπολογιστές μέχρι άδειες λογισμικού και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Ακόμη και τα αποθέματα σε βίδες και παξιμάδια!!

Η κατάσταση είναι χαοτική καθώς το σπάσιμο των Δήμων έγινε "στο πόδι" χωρίς να δημιουργηθεί πρώτα το κατάλληλο νομικό πλαίσιο.

Το όλο σκηνικό θυμίζει τις τελευταίες μέρες της πτώσης της Σοβιετικής Ένωσης όπου στο χάος που επικρατούσε, αν το ξημέρωμα σε εύρισκε σε εργοστάσιο από εργάτης γινόσουν αυτόματα ιδιοκτήτης του εργοστασίου, αν σε εύρισκε σε πετρελαιοπηγή γινόσουν ιδιοκτήτης της πετρελαιοπηγής χωρίς περαιτέρω διατυπώσεις.

Έτσι δημιουργήθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας εκεί.

Κάπως έτσι βλέπω να γίνεται και με την περιουσία του Δήμου!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250