Δυναμική παρουσίαση-ανακοίνωση ψηφοδελτίου νίκης του Θεόφιλου στα Ομαλά (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 09:59

Δυναμική παρουσίαση-ανακοίνωση ψηφοδελτίου νίκης του Θεόφιλου στα Ομαλά (εικόνες)

Ένθερμη Υποστήριξη

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκαν στον εξωτερικό χώρο του ΚΕΠ Ομαλών οι Δημοτικοί και τοπικοί υποψήφιοι σύμβουλοι της περιοχής των Ομαλών. Δεκάδες συμπολίτες συμμετείχαν ένθερμα στηρίζοντας την προσπάθεια της «Δημοτικής Συμπολιτείας» εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Μιχαλάτος πλαισιωμένος από τους υποψηφίους που συντάσσονται μαζί του τόνισε ότι τα βασικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου των Ομαλών είναι η γνώση και η ανανέωση, απαραίτητα στοιχεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής και των προκλήσεων της σύγχρονης καθημερινότητας.

Στάθηκε στο γεγονός ότι παρόλο που η σημερινή Δημοτική Αρχή, έχοντας δύο Α/Δημάρχους με καταγωγή από τα Ομαλά, αδιαφόρησε πλήρως για τα προβλήματα, την καθημερινότητα και τις ζωές των κατοίκων. Δεν υπάρχει ούτε ένα έργο στην περιοχή που να έχει τη σφραγίδα της παράταξης Παρίση / Λυκούδη και ακόμη κανένα ενδιαφέρον για τη διατήρηση και συντήρηση των ήδη υπαρχόντων, τα τελευταία 9 έτη. Εκτενής αναφορά έγινε για τον δημοτικό φωτισμό από την Εκκλησία του Αγίου Γερασίμου προς το κτήριο του Συνεταιρισμού, στην ανάγκη  ασφαλτόστρωσης του δρόμου Φαγιά και στον τομέα της ύδρευσης για την ανάγκη  μείωσης του λογαριασμού  του νερού, που είναι απαραίτητη να πραγματοποιηθεί στους κατοίκους της περιοχής. Ωστόσο αναπτύχθηκε και το θέμα του εγκαταλελειμμένου Μουσείου Ελάτης στο Επανοχώρι και της κλειστής βιβλιοθήκης του χωριού.

Συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι η περιοχή έχει χάσει μία ολόκληρη δεκαετία παραμένοντας σε στασιμότητα από την προκλητική αδιαφορία. Τα Ομαλά αξίζουν περισσότερα και καλύτερα και έχουν τεράστιες δυνατότητες. Η «Δημοτική Συμπολιτεία» με επικεφαλής τον Θεόφιλο Μιχαλάτο είναι η παράταξη που μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί να αλλάξει σελίδα, μπορεί να προσφέρει την ισόνομη και ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές του νέου Δήμου Αργοστολίου.

Υποψήφιοι Εκλογικής Περιφέρειας Ομαλών:

Μαραβέγια Γερασιμούλα-Ελένη (Τζεραλένα)

Χαλιώτης Φώτιος 

Υποψήφιοι Κοινότητας Ομαλών ΔΕ Ομαλών:

Βαλλιανάτος Γεώργιος

Γαλιατσάτου Στάμω

Κακαρούμπας Άγγελος(Σπυράγγελος)

Μαραβέγιας Ανντώνιος

Νεοφύτου Αμαλία 

Προβολισιάνος Δημήτριος

Τζάκη Ειρήνη

Φωτεινάτος Μαρίνος

 Επιμέλεια: Χριστίνα Αντωνίου

DSC 0585

DSC 0585

DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585DSC 0585