O Διονύσης Αραβαντινός στον Inkefalonia 89,2: «Απόλυτος ο ισοπεδωτισμός της Δημοτικής Αρχής στις δημοκρατικές διαδικασίες …»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 14:40

O Διονύσης Αραβαντινός στον Inkefalonia 89,2: «Απόλυτος ο ισοπεδωτισμός της Δημοτικής Αρχής στις δημοκρατικές διαδικασίες …»

 Συνέντευξη του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης 

 Ο Δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς.

Ο κ. Αραβαντινός αναφέρθηκε εκτενώς στην συμπεριφορά του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για έναν διακεκριμένο επιστήμονα όπως είναι ο Ευθύμιος Λέκκας, καθώς επίσης και τις λεκτικές επιθέσεις προς δημοτικούς συμβούλους και ΜΜΕ (μεταξύ αυτών και το Inkefalonia).

Παράλληλα, ο κ. Αραβαντινός μίλησε για τον «απόλυτο ισοπεδωτισμό της Δημοτικής Αρχής στις Δημοκρατικές διαδικασίες», όσον αφορά το ζήτημα του καθορισμού τρόπου ανάθεσης του έργου «Συντήρηση και αποκατάσταση δημοτικού οδικού δικτύου» χρηματοδότησης με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου  ευρώ, λέγοντας πως: «δεν ρωτήθηκαν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, για να καταρτιστεί με βάση τις ανάγκες τους η κατανομή του ποσού», αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά παραδείγματα κάποιων περιοχών που ενώ είχαν μεγάλες ανάγκες για αποκατάσταση του οδικού δικτύου δεν πήραν ούτε μισό ευρώ!

Παρακάτω ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον inkefalonia 89,2