Κώστας Διακάτος: «Τα προβλήματα στην καθημερινότητα που αναρτώ δεν τα βρίσκω εγώ, αυτά έρχονται και με βρίσκουν…» (ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 20:11

Κώστας Διακάτος: «Τα προβλήματα στην καθημερινότητα που αναρτώ δεν τα βρίσκω εγώ, αυτά έρχονται και με βρίσκουν…» (ηχητικό)

 Συνέντευξη στον Inkefalonia Radio 89,2 

Στην εκπομπή του Inkefalonia Radio 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε ο ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου, Κώστας Διακάτος.

Ο κ. Διακάτος, αναφέρθηκε στις «ανορθογραφίες» που συχνά συναντά στους δρόμους του Αργοστολίου και επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών. Εγκάλεσε για άλλη μία φορά την δημοτική Αρχή να ενσκήψει πάνω στα προβλήματα που προκύπτουν και να τα λύσει και όχι να περιμένει να το κάνει λίγες εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές.

«Θα έπρεπε να έχουμε κάθε μήνα εκλογές για να μπορεί να δουλεύει καλύτερα το πράγμα. Αυτή η δημοτική Αρχή ενώ γνωρίζει που υπάρχουν τα προβλήματα, δεν κάνει τίποτα για να τα λύσει. Και αυτά συσσωρεύονται και δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών, όχι μόνο στο Αργοστόλι, αλλά σε ολόκληρη την Κεφαλονιά. Τα προβλήματα που βλέπω στον δρόμο και που αναρτώ, δεν τα βρίσκω εγώ, αυτά… έρχονται και με βρίσκουν με μία βόλτα στους δρόμους του Αργοστολίου και της Κεφαλονιάς».

 Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250