Θεόφιλος προς Δημοτική Αρχή: «Διχάζετε την κοινωνία…» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 18:20

Θεόφιλος προς Δημοτική Αρχή: «Διχάζετε την κοινωνία…» (video)

"Μια κοινωνία για να πάει μπροστά, δεν θα πρέπει να είναι διχασμένη, αλλά ενωμένη!"...

Σημαντική τοποθέτηση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλο Μιχαλάτο, όσον αφορά τα… τρικ που κατά καιρούς χρησιμοποιεί όπως υποστήριξε η Δημοτική Αρχή για να διχάζει την τοπική κοινωνία. Οπως υποστήριξε "μια κοινωνία για να πάει μπροστά, δεν θα πρέπει να είναι διχασμένη, αλλά ενωμένη!". 

«12 χρόνια τώρα σαν αρχή μου έχω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη και μακριά από κόμματα, γιατί δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι στα κοινά, στην διαχείριση των πραγμάτων. Μια κοινωνία πάει μπροστά μόνο αν είναι ενωμένη. Αν υπάρχουν δηλαδή στα πόστα της τοπικής αυτοδιοίκησης, άτομα που έχουν την ικανότητα να ενώνουν, γιατί έτσι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Όμως εσείς έχετε ένα χάρισμα ως Δημοτική Αρχή, το να διχάζετε και να χωρίζετε την κοινωνία. Το να βάζετε απέναντι κάποιους και να κάνετε εχθρούς . Γιατί θεωρείτε ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει ένωση μεταξύ σας. Αυτό είναι ένα λάθος που κάνετε και ταυτόχρονα ένα χάρισμα που έχετε… Διχάζετε και τα βάζετε με όλους…. Αυτό πρέπει να λήξει και στα ηνία του δήμου να υπάρχουν άτομα που θα ενώνουν την Κεφαλονιά, γιατί μόνο έτσι αυτή θα πάει μπροστά...» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου. 

Παρακάτω ολόκληρο το βίντεο με την τοποθέτησή του 

https://www.youtube.com/watch?v=cnlDjGfsQbc

 




00 inkefalonia general ad 300X250