Ομόφωνη καταδίκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 00:43

Ομόφωνη καταδίκη

Ομόφωνα καταδίκασε το δημοτικό συμβούλιο την επίθεση που δέχθηκε πριν από μερικές μέρες στην Αγία Ευφημία ο αντιδήμαρχος Πυλάρου Μάκης Βαγιωνίτης, έστω και αν στο τέλος υπήρχαν... τρεις προτάσεις προς ψηφοφορία με τον ίδιο όμως παρανομαστή! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Πριν ξεκινήσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, το θέμα της απροσδόκητης επίθεσης άνοιξε και ακούστηκαν τοποθετήσεις συμπαράστασης τόσο στον αντιδήμαρχο, όσο και στον άτυχο λιμενικό, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα χειρουργηθεί μετά το κάταγμα που υπέστη στο πόδι στην προσπάθειά του να προστατέψει τον Μάκη Βαγιωνίτη.

Μάλιστα ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες πρότεινε στο σώμα, τα χρήματα που θα πάρουν οι σύμβουλοι από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο να πάνε όλα στον άτυχο λιμενικό, ο οποίος λόγω του ατυχήματος που είχε θα παρατείνει την διαμονή του στην Κεφαλονιά για άλλους δύο μήνες (είχε πάρει μετάθεση για να επιστρέψει στην Χαλκίδα απ' όπου και κατάγεται). Φυσικά, κανείς από τους συμβούλους δεν διαφώνησε σε αυτή την πρόταση.

Ακούστε μερικές από τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των συμβούλων, αλλά και του ίδιου του Μάκη Βαγιωνίτη που δέχθηκε την επίθεση.

 Parisis

Τοποθέτηση Α. Παρίση για την επίθεση σε Βαγιωνίτη by inkefalonia2

Vagiwnitis

Τοποθέτηση Βαγιωνίτη για την επίθεση εναντίον του by inkefalonia2

Anoysakis

Τοποθέτηση Νίκου Ανουσάκη για την επίθεση σε Βαγιωνίτη by inkefalonia2

samouris

Τοποθέτηση Σαμούρη για επίθεση σε Βαγιωνίτη by inkefalonia2

Gisginis

Τοποθέτηση Νίκου Γκισγκίνη για επίθεση σε Βαγιωνίτη by inkefalonia2

Mixalatos

Τοποθέτηση Θεόφιλου Μιχαλάτου για την επίθεση σε Βαγιωνίτη by inkefalonia2

Αravantinos

Τοποθέτηση Αραβαντινού για την επίθεση Βαγιωνίτη by inkefalonia2 Τοποθέτηση Κατσαϊτη για επίθεση σε Βαγιωνίτη by inkefalonia2