Σωτήρης Κουρής για την πορεία της υπόθεσης στην πρώην Νομαρχία : «Περιμένουμε τις ποινικές διώξεις»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012 13:18

Σωτήρης Κουρής για την πορεία της υπόθεσης στην πρώην Νομαρχία : «Περιμένουμε τις ποινικές διώξεις»

Επίσκεψη στον Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλονιάς έκανε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σωτήρης Κουρής, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της ποινικής υπόθεσης όσον αφορά την οικονομική διαχείριση στην Οικονομική Υπηρεσία της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σωτήρη Κουρή, ο οποίος σχετικά με την υπόθεση μας δήλωσε: «Ενημερώθηκα για ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και ο κ. εισαγγελέας με διαβεβαίωσε πως σύντομα θα προχωρήσει η διαδικασία για την ποινική δίωξη των υπευθύνων. Εμείς κάναμε την Ε.Δ.Ε. με 2.000 σελίδες την καταθέσαμε στο πειθαρχικό συμβούλιο και το συμβούλιο απέλυσε τους υπαλλήλους. Καταθέσαμε το πόρισμα στον εισαγγελέα και τώρα περιμένουμε και τις δικές του ενέργειες».

Ο κ. Κουρής δεν παρέλειψε να μας τονίζει πως εξέφρασε στον Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών την αγωνία του για την πορεία της υπόθεσης: «Του εξέφρασα την ανησυχία του κόσμου γιατί με σταματάνε άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε πως αμφιβάλουν αν τελικά θα γίνει κάτι στην υπόθεση. Επίσης του εξέφρασα την ανησυχία μου για την καθυστέρηση της υπόθεσης».