Γιώργος Τζωρτζάτος: «Αν ο Δήμαρχος νομίζει ότι μπορεί να εφαρμόσει εκπτωτική πολιτική, ας το πει στον Κεφαλονίτικο λαό»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 23:28

Γιώργος Τζωρτζάτος: «Αν ο Δήμαρχος νομίζει ότι μπορεί να εφαρμόσει εκπτωτική πολιτική, ας το πει στον Κεφαλονίτικο λαό»

Ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος μίλησε στον Ρ/Φ Cosmos 965 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοίζου «Στα Υπόγεια είναι η θέα». 

Ο κ. Τζωρτζάτος άφησε αρκετές αιχμές για την δημαρχεία Αλέξανδρου Παρίση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα, αν διαπιστώσει ότι ο δήμαρχος εφαρμόζει... εκπτωτική πολιτική.

«Είχα μία προστριβή με μία εταιρεία εξόρυξης που φόρτωνε στο λιμάνι του Αργοστολίου και δεν πλήρωνε το Λιμενικό Ταμειο. Είχε κάνει προσφυγή στο Συμβούλιο Της Επικρατείας και απ ό,τι ενημερώθηκα πριν από λίγες μέρες η συγκεκριμένη εταιρία επέσυρε την προσφυγή της. Για να αποσυρθεί χωρίς την καταβολή των χρημάτων, κάτι σημαίνει. Στα χρήματα που αφορούν τον κεφαλονίτικο λαό και στα χρήματα που αφορούν τον δήμο και τους οργανισμούς πέριξ του δήμου, εγώ δεν κάνω καμία έκπτωση.

Είχα στείλει επιστολή στην εταιρία πριν φύγω από το Λιμενικό Ταμείο , ότι αν δεν καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό, θα απαγορεύσω την χρήση του λιμένα.

Αν ο δήμαρχος νομίζει ότι μπορεί να εφαρμόσει εκπτωτική πολιτική επ’ αυτού του θέματος, να βγει και να το πει δημόσια στον Κεφαλονίτικο λαό.

Εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω και αν χρειαστεί να επισκεφτώ και την εισαγγελία, θα την επισκεφτώ» ήταν τα λόγια του κ. Τζωρτζάτου.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250