Υποδοχή Επισήμων στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 07:37

Υποδοχή Επισήμων στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς

Με ιδιαίτερη τιμή, σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο υψηλόβαθμα Στελέχη του Τμήματος «Κόρες της Πηνελόπης» των AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association).

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Στεφάτου, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού – Πολιτιστικού Συλλόγου «ΛΥΣΣΙΠΗ» μαζί με την κ.Αλέκα Μαρίνου, Δικηγόρο και Μέλος της «ΛΥΣΣΙΠΗ» συνόδευσαν στο Δημαρχείο, σε προγραμματισμένη συνάντηση, την Grand President – Daughters of Penelope κ.Connie Pilallis και την Executive Director – Daughters of Penelope κ.Elena Saviolakis.

Στη συζήτηση που ακολούθησε , όπου συμμετείχε και ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο κ.Παρίσης εξήρε το εξαιρετικό και σπουδαίο Φιλανθρωπικό έργο τόσο των AHEPA σε όλο τον κόσμο, όσο και της κ.Στεφάτου ειδικότερα στο Νησί μας.

Η κ.Pilallis ευχαρίστησε για την εγκάρδια υποδοχή και για τη γενικότερη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στο κοινωνικό έργο της «ΛΥΣΣΙΠΗ» και ενημέρωσε τον κ.Παρίση για τις διεθνείς Φιλανθρωπικές δραστηριότητες των AHEPA , που αποτελούν τον παλαιότερο και ιστορικότερο Σύλλογο της Ομογένειας.

Ακολούθως ο κ.Κεκάτος ενημέρωσε για την άμεση στήριξη που είχε το Νησί από τους AHEPA κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δίδυμων Σεισμών.

Τέλος ο κ.Παρίσης, αφού προσέφερε συμβολικά δώρα, διαβεβαίωσε τους καλεσμένους, ότι η διαρκής στήριξη της «ΛΥΣΣΙΠΗ» αποτελεί μία από τις κύριες πολιτιστικές και ανθρωπιστικές προτεραιότητες του Δήμου.




00 inkefalonia general ad 300X250