«Σφυροκόπημα» Αραβαντινού στη Δημοτική Αρχή (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 22:54

«Σφυροκόπημα» Αραβαντινού στη Δημοτική Αρχή (VIDEO)

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός εναντίον της Δημοτικής Αρχής αλλά και προσωπικά του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση του ισολογισμού του 2014 του Δήμου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» υποστήριξε ότι η αποτελεσματικότητα του Δήμου δεν κρίνεται σε αριθμούς αλλά σε όσα προσλαμβάνει η Κοινωνία και βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη, στηλιτεύοντας παράλληλα την απουσία των εκπροσώπων της πλειοψηφίας.

Μιλώντας για την Παλική έκανε λόγο για εικόνα παρακμής υπενθυμίζοντας ότι ο Δήμος «σφύριξε αδιάφορα» σε θέματα όπως η δημόσια καταγραφή των χορηγιών για τους σεισμούς, η απορρόφηση του ποσού των 2 εκ. ευρώ από την Κεντρική Ένωση Δήμων κ.α.

Παράλληλα άφησε αιχμές για ζητήματα διαχείρισης των εσόδων του Δήμου, όπως αυτά των σπηλαίων, υποστηρίζοντας ότι δεν έγιναν ανταποδοτικές επενδύσεις από τα έσοδα του Δήμου στην περιοχή.

Τέλος με αφορμή τη δήλωση του Δημάρχου ότι θα παραμείνει στο θώκο έως το 2024, τον κάλεσε να.. αλλάξει «μελλοντολόγο ή καφενζού» !

«Πρέπει να είστε ευχαριστημένοι εανκατορθώσετε να εξαντλήσετε αυτή την θητεία. Πολύ φοβάμαι ότι περάσατε στη δύση χωρίς καν να δείτε ανατολή», κατέληξε ο κ. Αραβαντινός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

https://youtu.be/RD9-8ULO2BM




00 inkefalonia general ad 300X250