Όχι και τόσο… “μπετόν αρμέ”!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 22:45

Όχι και τόσο… “μπετόν αρμέ”!

Για μια «μπετόν αρμέ» Δημοτική Αρχή κάνει συχνά πυκνά λόγο στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, θέλοντας να δείξει την συνοχή και το "δέσιμο" των συμβούλων της πλειοψηφίας, μόνο που όσο περνούν οι μήνες φαίνεται πως το " μπετόν αρμέ" αρχίζει σιγά σιγα να... σπάει! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Μάλιστα, σήμερα στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , χρειάστηκαν σχεδόν τρία τέταρτα, για να μπορέσει η Δημοτική Αρχή να πετύχει απαρτία με 21 συμβούλους, για να ξεκινήσει η συνεδρίαση.

Χρειάστηκε δε να... επιστρατευτεί η προσφάτως μητέρα Σοφία Γαρμπή, ώστε να επιτευχθεί η απαρτία και να ξεκινήσει το συμβούλιο.
Και σαν να μην έφτανε αυτό ο αντιδήμαρχος Πυλάρου, Μάκης Αλυσανδράτος, έκανε δριμεία κριτική στους συμβούλους της αντιπολίτευσης που έμπαιναν εκείνη την ώρα στην αίθουσα, πήρε όμως άμεσα την απάντησή του..., καθώς από την αντιπολίτευση ειπώθηκε πως δεν πρέπει να μιλάει αυτός που έχει παραιτηθεί από «συνήγορος του Δημότη» μέσα σε λίγο καιρό από την έναρξη της θητείας του κατά την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.


«Ο,τι έχει γίνει σήμερα είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, καθώς έχετε 25 έδρες και δεν μπορείτε να μαζέψετε ούτε 20 για να ξεκινήσει η συνεδρίαση» ήταν τα λόγια του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γκισγκίνη.


Ενοχλημένος για την καθυστέρηση ήταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Παρακάτω η δήλωσή του...

https://www.youtube.com/watch?v=4MSwohMyNGk

Αραβαντινός: «Ο αντιδήμαρχος ντύθηκε Μάρθα Βούρτση και άρχισε να κλαίει στο πτώμα του δημοτικού συμβουλίου»

«Ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης προσπάθησε να δώσει μαθήματα υποκριτικής , ντύθηκε Μάρθα Βούρτση και άρχισε να κλαίει στο πτώμα αυτού του δημοτικού συμβουλίου που βρίσκεται σε ελλειπτική τροχιά, σε ακάθεκτη πτώση εδώ και καιρό» δήλωσε με τον γνωστό αιχμηρό του τρόπο ο σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός , ενώ για τον Μάκη Αλυσανδράτο δήλωσε πως: «Λειτουργεί ως επίδοξος δικαστής του ISIS».

Ακούστε την τοποθέτησή του


Voice Recorder >>

 

Σαμούρης: «Η "Iσχυρή Κεφαλονιά" είναι μια Ισχυρή "δικτατορία"»

«Η "Iσχυρή Κεφαλονιά είναι μια ισχυρή "δικτατορία"» ήταν τα λόγια του συμβούλου της αντιπολίτευσης Σπύρου Σαμούρη θέλοντας να δώσει έμφαση για τον αυταρχικό ρτρόπο που ενεργεί και συμπεριφέρεται η Δημοτική Αρχή . Ο Σπύρος Συνέχισε λέγοντας πως «Σαν Δημοτική Αρχή φοβάστε την κριτική και δεν κάνετε απολύτως τίποτα», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Σκλάβος, δήλωσε πως «μας συμπεριφέρεστε με τον χειρότερο τρόπο. Πώς λοιπόν θέλετε να συναινέσουμε εμείς. Φαίνεται πως αισθάνεστε μία ανασφάλεια που δεν θα οδηγήσει πουθενά».

Ακούστε την τοποθέτηση του Σπύρου Σαμούρη


Audio recording software >>

Μετά από 45 λεπτά, πολύ «σπρώξιμο» και πολλά παρακάλια και ... τηλέφωνα για να έρθουν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας στην αίθουσα, ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο... αλλά η παράταξη της δημοτικής Αρχής μόνο με «μπετόν αρμέ» δεν έμοιαζε...




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250