Τοπικό Συμβούλιο Φισκάρδου: Τα προβλήματα μάζεψαν τον κόσμο! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 19:35

Τοπικό Συμβούλιο Φισκάρδου: Τα προβλήματα μάζεψαν τον κόσμο! (εικόνες + video)

Πρώτη συνεδρίαση σήμερα το μεσημέρι για το νέο Τοπικό Συμβούλιο Φισκάρδου με τον καθιερωμένο αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Νεκτάριος ,  αλλά και με πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην συνεδρίαση, ελέω και  των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Επί της ουσίας, ο νέος πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Φισκάρδου Πολυχρόνης Δενδρινός, αφού καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε να έχει μία καλή θητεία το συμβούλιο, εν συνεχεία οριοθέτησε τα προβλήματα και τα ζητήματα τα οποία άμεσα πρέπει να επιλυθούν.

«Ενωτικοί»  Δενδρινός, Φλωράτος, Κοκκόλης,  «εμπρηστικός» ο Κοντογούρης

Και αν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Δενδρινός, εμφανίστηκε «ενωτικός» στον λόγο του και με διάθεση συνεργασίας με όλους για το καλό πάντα της περιοχής, δεν συνέβη το ίδιο με τον αντιδήμαρχο Ερίσσου Κώστα Κοντογούρη, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαιτέρως «εμπρηστικός» στα όσα είπε – ιδιαιτέρως στο ξεκίνημα - τονίζοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι δεν πρόκειται να υπάρχει συναίνεση!

«Ενωτικός» για το καλό της περιοχής εμφανίστηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Θόδωρος Φλωράτος, όπως επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος Ερίσσου από την πλειοψηφία Παναγής Κοκκόλης.

Αντιθέτως πάντως με τον πατέρα της, «θετική» στον λόγο της και συναινετική ήταν η Ευαγγελία Κοντογούρη, μέλος του συμβουλίου και κόρη του νέου αντιδημάρχου Ερίσσου.

Το παρών στην πρώτη συνεδρίαση, έδωσε και η πρώην δημοτική σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Ερίσσου Κατερίνα Κουταλά, αλλά και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερίσσου Ευστάθιος Τσελέντης.

https://www.youtube.com/watch?v=KiQJfokiZe4

https://www.youtube.com/watch?v=NdyExS3_wZo

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυχρόνης Δενδρινός, έθεσε τα σημαντικά ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν σε επόμενες συνεδριάσεις του συμβουλίου, όπως είναι ο Βιολογικός του Φισκάρδου, η πορεία των έργων σε Χάρακα και Καλόν  Ορος, το σημαντικό ζήτημα του Νερού, το θέμα του λιμανιού του  Φισκάρδου  και τις δυνατότητες προέκτασής του, αλλά και τα δημόσια κτίρια που υπάρχουν στην περιοχή και ρημάζουν.

Σαν πρώτη προτεραιότητα και θα συζητηθεί στο αμέσως επόμενο τοπικό συμβούλιο που θα γίνει στα Αντυπάτα, τέθηκε το θέμα του βιολογικού, ενώ έκανε και πρόταση σε αυτό το σημαντικό ζήτημα να παραστεί και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, αλλά και όλοι οι αρμόδιοι φορείς και εμπλεκόμενοι.

«Δεν θα σας προδώσω – Ο μισθός μου θα πηγαίνει για τις ανάγκες του χωριού»

«Δεν θα είμαι ένας πρόεδρος “σφραγίδα”. Θα σας τιμήσω που με επιλέξατε, καθώς σκοπός μου είναι μόνο το καλό του χωριού. Ο μισθός μου θα πηγαίνει κάθε μήνα για τις ανάγκες του χωριού. Να είστε σίγουροι πως δεν θα σας προδώσω» τόνισε ο  πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πολυχρόνης Δενδρινός.

Επεισόδιο Κοντογούρη με κάτοικο

Από τη συνεδρίαση, πάντως, δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις και αν ο πρόεδρος Πολυχρόνης Δενδρινός εμφανίστηκε ενωτικός και κέρδισε με το «καλημέρα» τις εντυπώσεις, δεν συνέβη το ίδιο με τον αντιδήμαρχο Ερίσσου Κώστα Κοντογούρη, ο οποίος είχε και επεισόδιο με κάτοικο της περιοχής, έξω από το Τοπικό Κατάστημα μόλις τελείωσε η συνεδρίαση.

Ευτυχώς και χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο…

DSC 0016DSC 0017DSC 0020DSC 0024DSC 0030

Ο νέος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φισκάρδου Πολυχρόνης Δενδρινός

DSC 0031DSC 0033DSC 0035DSC 0036DSC 0037DSC 0039DSC 0040DSC 0043DSC 0045DSC 0048DSC 0050DSC 0052DSC 0053DSC 0054DSC 0055


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250