Η Αδεσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων απαντά...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 08:06

Η Αδεσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων απαντά...

Στο πρόσφατο δελτίο τύπου εκ’ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στο οποίο διαψευδόταν η συνάντηση ή επαφή του Δημάρχου «με σκοπό να εμποδίσει την δρομολόγηση πλοίου για την γραμμή Σάμη-Πάτρα», έγινε κατά παράδοξο τρόπο αναφορά και στην δική μας Πρωτοβουλία ως Υπαλλήλων του Δήμου Κεφαλονιάς, γνωστοποιώντας στους «ιθαγενείς» δημότες ότι δεν υφιστάμεθα ως «συνδικαλιστική οργάνωση» και οι ανακοινώσεις μας είναι προϊόν φαντασίας κ.λ.π.             Παρεμπιπτόντως θα αναρωτηθούν πολλοί τι σχέση μπορεί να έχουν τα βαπόρια με την δημόσια διοίκηση και την «Αδέσμευτη Πρωτοβουλία» ώστε να μπαίνουν και τα δύο σε ένα δελτίο τύπου του Δήμου. Από τα μηνύματα που λαμβάνουμε σε καθημερινή βάση φαίνεται ότι η απήχηση των ανακοινώσεών μας είναι μεγάλη τόσο στους συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους όσο και στην κοινωνία. Γι΄ αυτό και η «τσόντα» που αφορά εμάς στην διάψευση για την παρεμπόδιση της γραμμής Σάμη-Πάτρα.             Απαντάμε στο δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής

Δεν ισχυριστήκαμε ποτέ ότι είμαστε «συνδικαλιστές της εργοδοσίας» με σφραγίδα πρωτοδικείου, όπως η τελευταία σύνθεση του συλλόγου των δημοτικών υπαλλήλων (εκτός δύο εξαιρέσεων), στην οποία ο τότε πρόεδρος του ήταν υποψήφιος της «Ισχυρής Κεφαλλονιάς» του Δημάρχου κου Παρίση στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές!.

            Δηλώνουμε απλά ότι είμαστε μια πρωτοβουλία υπαλλήλων και όχι μόνο, ακηδεμόνευτη που σαν άτομα και προσωπικότητες δεν μπαίνουμε σε παζάρια, κοινώς δεν γλείφουμε αιρετούς, προϊσταμένους και δεν ρουφιανεύουμε συναδέλφους προς χάρη της δικής μας βόλεψης.

            Περιγράφουμε με τις ανακοινώσεις μας, ως Αδέσμευτη Πρωτοβουλία, τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής προς όφελος της Κεφαλονιάς και του Δήμου. Άλλωστε δεν παρουσιαστήκαμε προεκλογικά για να μας προσάψουν τα περί «παρανόησης και ετυμηγορίας των Κεφαλονιτών» αλλά πολύ πριν και σε ανύποπτο χρόνο. Μακριά από εμάς λοιπόν αντιπολιτευόμενες τακτικές προς όφελος άλλων.

            Είναι αυτονόητο στον καθένα γιατί κρατάμε την «ανωνυμία μας». Είμαστε όμως ανάμεσα σας, μας βλέπετε και σας βλέπουμε, συνεργαζόμαστε μαζί σας!.          Βλέπουμε τις προσπάθειες εκφοβισμού και απειλών ορισμένων της πλειοψηφίας εναντίον των μη ημετέρων, των υπαλλήλων και προϊσταμένων που δεν είναι οσφυοκάμπτες και δεν «ψήφισαν Παρίση». Βλέπουμε τις κινήσεις σας σε όλες τις υπηρεσιακές μονάδες για χειραγώγηση τους (οικονομική υπηρεσία κ.λ.π.) με τοποθέτηση ολίγων εγκαθέτων, με την οσονούπω αλλαγή του Ο.Ε.Υ. με φωτογραφικές μεταβολές.

            Επαναλαμβάνουμε εδώ τα λεχθέντα στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας:

            Επειδή διακυβεύονται οι κανόνες και αρχές της δημόσιας διοίκησης αλλά και καταρρακώνονται προσωπικότητες όχι μόνο δημοτικών υπαλλήλων αλλά και προϊσταμένων μονάδων.

            Καλούμε τους σώφρονες δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, την μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση να προστατέψουν τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου από παρεμβάσεις στο έργο τους και από κάθε αποκλίνουσα συμπεριφορά θερμοκέφαλων της Δημοτικής Αρχής.

            Όσον αφορά στην αρωγή μας, για παράδοση συγκεκριμένων στοιχείων στις αρμόδιες αρχές, τα οποία δηλώνουν κακοδιοίκηση και αδιαφανείς διαδικασίες, αυτή ήδη έχει αρχίσει να δίδεται.

Συστράτευση και αγώνας με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες των δημοτών και μόνο, για να μην περάσουν τα αυταρχικά σχέδια ολίγων στις πλάτες των πολλών.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250