Μικέλης Μαφρέδας: Κυριακή 25 Μαΐου: Έφτασε η ώρα της αλλαγής για το δήμο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 12:50

Μικέλης Μαφρέδας: Κυριακή 25 Μαΐου: Έφτασε η ώρα της αλλαγής για το δήμο Κεφαλονιάς

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συγχωριανούς μου για τη στήριξη που έδωσαν στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς, αλλά και σε εμένα προσωπικά που για άλλη μία φορά με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου εντολή να διαχειριστώ τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους την επόμενη πενταετία. Την Κυριακή έχουμε την «μητέρα των μαχών» και καλώ όλους τους δημότες της Κεφαλονιάς να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες για να εκλέξουμε τον επόμενο δήμαρχο του νησιού μας για την επόμενη πενταετία.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι συνεργάτες του εγγυώνται καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών του δήμου με ιδιαίτερη έμφαση στις κοινωνικές υπηρεσίες, καλύτερη διαχείριση του μηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε να μην είναι δυσεύρετο ένα μηχάνημα καθαριότητας, ή λίγα κυβικά αδρανές υλικό οδοποιίας να μην είναι είδος πολυτελείας.  

Εγγυώνται επίσης την  αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων, παροχή ηλεκτρονικής συνταγογράφησης σε όσους χώρους χρειάζεται ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι.

Κάποιες ενέργειες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών μπορούν να γίνουν χωρίς να χρειάζονται απαραίτητα πολλά χρήματα, ενώ ταυτόχρονα με τους επιστημονικούς συνεργάτες του, θα διεκδικήσει πόρους από τα διάφορα προγράμματα Κοινοτικά ή Εθνικά, ώστε να γίνουν τα απαραίτητα έργα υποδομής που θα αλλάξουν την εικόνα του νησιού μας.

Εάν χρειαστεί θα υπάρξει ακόμα και σύγκρουση με την κεντρική κυβέρνηση, εάν τεθεί θέμα ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας ή υποδομών (π.χ. δίκτυο ύδρευσης, ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας κ.α.).

Σας καλώ λοιπόν την Κυριακή, όπου και αν ανήκετε πολιτικά, όποια επιλογή και αν κάνατε την προηγούμενη Κυριακή, με το «χέρι στην καρδιά» να στηρίξετε τον Θεόφιλο Μιχαλάτο να εκλεγεί δήμαρχος Κεφαλονιάς και να δώσετε την ευκαιρία στον ίδιο και τους συνεργάτες του, να είναι παρόντες και να προσφέρουν στον τόπο που όλοι μας ζούμε και αγαπάμε.

Μικέλης Μαφρέδας

Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών




00 inkefalonia general ad 300X250