Τετραπλό «αντίο»! Σαββαόγλου, Αυγουστάτου, Βαγιωνίτης και Θεοφιλάτος αποχαιρέτησαν τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 20:44

Τετραπλό «αντίο»! Σαββαόγλου, Αυγουστάτου, Βαγιωνίτης και Θεοφιλάτος αποχαιρέτησαν τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση!

Την πρόθεσή τους να μην κατέβουν ως υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Ισχυρή Κεφαλονιά» του Αλέξανδρου Παρίση, αλλά και την παραίτησή τους από το αξίωμα των αντιδημάρχων στη διάθεση του δημάρχου, ανακοίνωσαν πριν από λίγο και επισήμως ο Σάββας Σαββαόγλου, η Αθηνά Αυγουστάτου, ο Γεράσιμος Βαγιωνίτης και ο Ευάγγελος Θεοφιλάτος. Αυτή η κίνηση αποτελεί τεράστιο πλήγμα προς τη Δημοτική Αρχή και τον συνδυασμό του δημάρχου που πλέον φυλλοροεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση των τεσσάρων αντιδημάρχων Αγαπητέ Δήμαρχε, Με την παρούσα θα θέλαμε καταρχήν να σε ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκανες, ορίζοντάς μας αντιδημάρχους, στην οποία τιμή κι εμείς από την πλευρά μας

ανταποκριθήκαμε σύμφωνα με τις δυνάμεις μας ανάμεσα στις αντίξοες και δυσμενείς συνθήκες που όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε. Επιτελέσαμε όλοι μαζί το δύσκολο έργο της συνένωσης επτά πρώην Δήμων και μιας κοινότητας σε έναν ενιαίο Δήμο και κατορθώσαμε πολλά πράγματα σε δύσκολους καιρούς. Μπορούσαμε ασφαλώς να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Παρά τις προσπάθειες που και οι δύο πλευρές καταβάλλαμε, δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε σε μια κοινή συνισταμένη για την εκτίμηση της μέχρι τώρα πορείας και λειτουργίας του Δήμου, αλλά και για το πως θα έπρεπε να είναι η πορεία αυτή από εδώ και πέρα.


Για τους λόγους αυτούς, σου ανακοινώνουμε και επίσημα την απόφασή μας να μην συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της Ισχυρής Κεφαλονιάς στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και, για καθαρά δεοντολογικούς λόγους, έχοντας βέβαια επίγνωση των κρισίμων ωρών που το νησί μας διέρχεται λόγω των σεισμών και των συνεπειών τους, αλλά και της επικείμενης τουριστικής περιόδου και των εκκρεμοτήτων που εξακολουθούν να υπάρχουν, θέτουμε στην δική σου αποκλειστικά διάθεση και όποτε από εσένα μας ζητηθεί την παραίτησή μας από όλες τις θέσεις στις οποίες υπηρετούμε τον Δήμο της Κεφαλονιάς.

Με εκτίμηση,


Σάββας Σαββαόγλου

Αθηνά Αυγουστάτου

Γεράσιμος Βαγιωνίτης

Ευάγγελος Θεοφιλάτος