Νίκος Σουπιωνάς: "Για ό,τι δυσάρεστο έχει δημιουργηθεί με την μεταφορά της Παναγίας Δραπανιώτισσας αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Λούκας Νιφοράτος"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 14:41

Νίκος Σουπιωνάς: "Για ό,τι δυσάρεστο έχει δημιουργηθεί με την μεταφορά της Παναγίας Δραπανιώτισσας αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Λούκας Νιφοράτος"

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τον εορτασμό και την μεταφορά της Παναγίας της Δραπανιώτισσας , θέλω να κάνω γνωστό ότι για ό,τι δυσάρεστο έχει δημιουργηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνος είναι ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος. Επ' αυτού ο κος Ευ.Μαζαράκης έχει δίκιο να διαμαρτύρεται όπως και η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κα Ελπίδα Κατσαίτη πουχειρίστηκε το θέμα σωστά. Ο κ. Νιφοράτος ξεχνάει ότι δεν είναι πλέον καπετάνιος σε πλοίο αλλά μέλος μια δημοκρατικής κοινωνίας και οι ενέργειές του να είναι σύμφωνες με τους Νόμους. Παρ' όλα αυτά αγνοεί την Απόφαση 24/2013 του Δήμου Κεφαλονιάς και ενεργεί χωρίς να ενημερώνει αλλά και χωρίς να συμβολλεύεται τους Συμβούλους της Τοπ.Κοιν.Αργοστολίου όπως έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις όποιες δυσλειτουργίες παρουσιάζονται σε τοπικό επίπεδο. Αγνοεί και εμποδίζει μέλη του Τοπικού Συμβουλίου με διάθεση για προσφορά στην τοπική
κοινωνία. Κάτι που (για μία ακόμα φορά) έγινε τρείς μέρες πριν την μεταφορά της Παναγίας (από τον Δράπανο) με αποτέλεσμα τα όσα δυσάρεστα έγιναν (και θα μπορούσαν
να είχαν αποτραπεί).

Εύχομαι και ελπίζω η σημερινή μεταφορά της Παναγίας πίσω στο Δράπανο να μην μας επιφυλλάσει δυσάρεστες εκπλήξεις και η Χάρη Της να φωτίσει ορισμένους να αλλάξουν την Λουδοβίκεια συμπεριφορά τους για το καλό του τόπου μας.

Αργοστόλι 01 Οκτωβρίου 2013

Νικόλαος Σουπιωνάς
Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Αργοστολίου




00 inkefalonia general ad 300X250