Ο Δήμαρχος για την αύξηση τουριστών στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 20:21

Ο Δήμαρχος για την αύξηση τουριστών στην Κεφαλονιά

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης χαιρετίζει την πρωτόγνωρη και πρωτοφανή, για τα οικονομικά δεδομένα της ελληνικής και πανευρωπαϊκής κρίσης, αύξηση τουριστών που καταγράφει το νησί μας φέτος.

Μετά την περσινή σεζόν που πάλι, εν μέσω κρίσης, η Κεφαλονιά μας σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα των αυξήσεων πανελληνίως, φέτος συνεχίζει αυτή την όμορφη πορεία καταγράφοντας αύξηση που αγγίζει το 18,5%, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι το νησί μας με προσπάθεια και πολύ δουλειά έχει λαμπρό μέλλον και προοπτική, ακόμη και εν μέσω πολύ δύσκολων εποχών και συγκυριών.

Η Δημοτική Αρχή, στην κατεύθυνση αυτή, έχει καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες που όλοι οι πολίτες γνωρίζουν ενώ, θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση αφού η αύξηση του προϊόντος που παράγουμε στο νησί μας είναι ο μόνος δρόμος για να κρατηθεί η οικονομία μας και η κοινωνία μας όρθια.

Η περσινή πρωτιά και η φετινή αύξηση του 18,5% δικαιώνει όλους όσοι καθημερινά μοχθούν για το νησί μας σε αντίθεση με τους καταστροφολόγους που επενδύουν στην μιζέρια, την ανέχεια και τον μηδενισμό.

Εκ του Γραφείο Τύπου