Μάρκος Κοτσιλίνης: «Σε παραλήρημα η δημοτική αρχή …»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 16:07

Μάρκος Κοτσιλίνης: «Σε παραλήρημα η δημοτική αρχή …»

Γέλωτα προκαλούν πράγματι οι «εξηγήσεις» του Δήμου σχετικά με τις καρέκλες της κεντρικής πλατείας Αργοστολίου. Αντί να συμμαζευτεί, να λύσει προβλήματα και να παράγει έργο, η δημοτική αρχή επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών, της φταίνε μονίμως οι άλλοι και το χειρότερο, καταφεύγει σε παραλήρημα ύβρεων και εκτόξευση λάσπης. Είναι εξωφρενικός ο ισχυρισμός, πως είναι συνήθεις οι καυγάδες για τις καρέκλες στις πλατείες. Δεν είδαμε στην πλατεία Συντάγματος να παίζουν καρεκλιές για τις καρέκλες!  

Η πλατεία της πρωτεύουσας έγινε κυρίαρχο ζήτημα με τις μεθοδεύσεις της παρούσας Δημοτ. Αρχής, που στόχευαν κυρίως σε βόλεμα ημετέρων, με αποφάσεις που ακυρώθηκαν, με παλινωδίες και ερασιτεχνισμούς.

Τολμάνε να ισχυρίζονται πως είναι ήσσονος σημασίας ζήτημα , όταν όλο το Δημ. Συμβούλιο είναι σχεδόν κατηγορούμενο, όταν για τρία χρόνια η πλατεία δουλεύει σε καθεστώς αναρχίας , όταν κατακαλόκαιρο φέρνουν για ψήφιση «κανονισμούς» και προτάσεις στο πόδι- να βάλουμε καρέκλες στη μέση του δρόμου! Κι όταν δεν τους βγαίνουν τα «κουκιά» ,διαλύουν τα συμβούλια δια της φυγής.

Εμείς φταίμε για την ανικανότητά τους;

Είναι πρωτοφανής ο τρόπος που αντιδρά η δημοτική αρχή σε κάθε είδους κριτική.

Όταν ζητάμε εγγράφως στοιχεία δεν παίρνουμε απαντήσεις. Όταν ρωτάμε στο ΔΣ μας απαντάνε με «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» . Όταν τα ΜΜΕ δεν τους εγκωμιάζουν τους στέλνουν εξώδικα. Όταν εκθέτουμε δημοσίως τις απόψεις μας στήνουν λαϊκά δικαστήρια και υψώνουν την ρομφαία της κάθαρσης.

Όσο για το ζήτημα της Πυλάρου, αυτό ανασύρεται κάθε φορά που η δημοτική αρχή είναι στριμωγμένη.
Ευθύς ως το ΙΚΑ έστειλε έγγραφο πως υπάρχουν απλήρωτες ασφαλιστικές εισφορές στο διάστημα από 1/7/2009 έως 31/3/2011 (δηλαδή για διάστημα, που αφορά και την παρούσα δημ. αρχή) ζήτησα εγγράφως την πλήρη και τάχιστη διερεύνηση του ζητήματος προς πάσα κατεύθυνση. Η δημοτική αρχή όμως δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια. Μέσα από σύστημα ανθρωποφαγίας, συκοφαντεί ασύστολα και στοχεύει σε σπίλωση συνειδήσεων . Επί διετία συντηρεί το θέμα επικοινωνιακά και επιχειρεί πολιτική ομηρία.

Δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να απολογηθώ σε υβριστές, που στήνουν συστηματικά δίκες προθέσεων.
Απάντηση στα ερωτήματα θα δώσουν μόνον οι αρμόδιες κρατικές αρχές και τελικά η δικαιοσύνη.

Η ζωή μου, οι επιλογές μου, η οικονομική μου κατάσταση και η οικογένειά μου είναι η απάντηση στην ενορχηστρωμένη κατασυκοφάντησή μου από την δημοτική αρχή, γεγονός για το οποίο επιφυλάσσομαι να διαπράξω τα νόμιμα .

Το βασικό μήνυμα είναι πως αυτή η δημοτική αρχή είναι ανίκανη, κατώτερη των περιστάσεων και δεν πρέπει να συνεχίσει άλλο. Και όπως λέει ο λαός μας «του γαϊδάρου οι πληγές φαίνονται όταν βγει το σαμάρι».

Τέλος, σε όσους υιοθετούν λιβελλογραφήματα, όπως το τελευταίο δελτίο τύπου του Δήμου, αρμόζει η φράση του Β. Ουγκώ, από «τον άνθρωπο που γελά»:
-Όταν είσαι φτιαγμένος μόνο από νύχτα, πώς να συγχωρήσεις τόσες αχτίδες;

Από το γραφείο Tύπου




00 inkefalonia general ad 300X250