Υποψήφια με τον συνδυασμό "Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος" η Διονυσία Μενεγάτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 10:05

Υποψήφια με τον συνδυασμό "Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος" η Διονυσία Μενεγάτου

Αγαπητοί συγχωριανοί, αγαπητοί συμπολίτες,

Είμαι η Διονυσία Μενεγάτου, υποψήφια πρόεδρος της κοινότητας Μαρκοπούλου και Κατελειού, στον συνδυασμό Δημοτική Συμπολιτεία -- Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Είμαι μητέρα, σύζυγος, γιαγιά, και επιχειρώ στον τουρισμό από το 1995 με την οικογενειακή μας επιχείρηση ενοικιαζομένων καταλυμάτων. Έχω ζήσει στο Μαρκόπουλο από το 1980 και στον Κατελειό από το 1997, όπου μεγαλώσαμε τα δύο μας παιδιά και τώρα τα εγγόνια μας με τον σύζυγό μου Στέφανο.

Η αγάπη μου για τα δύο χωριά μας και τον παραδοσή τους με οδήγησε να διοργανώσω πολιτιστικές και εκκλησιαστικές εκδηλώσεις, καθώς και καλλιτεχνικές δραστηριότητες για συναπτά έτη από το 1994 μέχρι σήμερα. Αυτό έχει βοηθήσει στη θετική εμπειρία των τουριστών μας να γνωρίσουν την κουλτούρα και προσωπικότητα των χωριών μας. Επίσης, έχει συμβάλει στην προβολή της δυναμικής του χωριού μας στους τοπικούς φορείς και άλλες κοινότητες της Κεφαλονιάς, με έμφαση στην ανάγκη για ίσες ευκαιρίες ανάπλασης.

Με τον κύριο Θεόφιλο Μιχαλάτο, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την ανάπτυξη των χωριών μας, και την επιθυμία να επικοινωνήσουμε τη δυναμική των ανθρώπων, την ομορφιά, τον πολιτισμό και τη διαφορετικότητα του τόπου μας σε όλον τον κόσμο.

Ο σκοπός μου είναι να εργαστώ για τη διαρκή ανάπτυξη του τόπου μας με καλύτερες υποδομές και ενεργητικότητα, προκειμένου να προσεγγίσουμε ποιοτικό τουρισμό σταθερά, να δημιουργηθούν περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας.

Η επιχειρηματικότητά μου στον τουρισμό, το μεράκι μου για τον πολιτισμό και το καλλιτεχνικό έργο που παρέδωσα ως πρόεδρος του συλλόγου "Μάρκο Πόλο Κατελείου Μαρκοπούλου" σε συνεργασία με αλλά μέλη, έχουν αποδείξει την ικανότητά μου, τη δημιουργικότητά μου και τη δίψα μου να αναδείξω τη μοναδικότητα των χωριών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η προσπάθεια μου όλα αυτά τα χρόνια έχει στηριχτεί από τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου, και πολλούς φίλους και συμπολίτες — και όπως θα συνεχίσουν να με στηρίζουν. Έτσι είμαι πεπεισμένη ότι θα με στηρίξουν και όλοι οι συγχωριανοί μας την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου και όλη την τετραετία στο αξιόλογο έργο ανάπτυξης, δημιουργίας και συνεισφοράς.

Για ένα Μαρκόπουλο και Κατελειό που θα εξακολουθήσει να αναπτύσσεται και να μαγεύει.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Διονυσία Μενεγάτου




00 inkefalonia general ad 300X250