Σημαντική κίνηση από τον Δήμο Αργοστολίου! Συμβάλει με επίδομα σίτισης - στέγασης, στην ενίσχυση του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς, με ένα ακόμα πλήρωμα ασθενοφόρου!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 09:27

Σημαντική κίνηση από τον Δήμο Αργοστολίου! Συμβάλει με επίδομα σίτισης - στέγασης, στην ενίσχυση του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς, με ένα ακόμα πλήρωμα ασθενοφόρου!

Μια σημαντική κίνηση από τον Δήμο Αργοστολίου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ΕΚΑΒ στο νησί μας!

Το θέμα ήρθε στην ημερήσια διάταξη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου και την εισήγηση έκανε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, μετά από αίτημα και συνάντηση που είχε με την διεύθυνση του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς (Τομέας Πάτρας).

Ο κ. Δήμαρχος πρότεινε, ο Δήμος Αργοστολίου να συμβάλει στην ενίσχυση του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς, με ένα ακόμα πλήρωμα, επιδοτώντας την σίτιση και την στέγασή του, ώστε άλλο ένα ασθενοφόρο να βρίσκεται σε κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Θα δοθεί λοιπόν ως κίνητρο, επίδομα σίτισης και στέγασης για το πλήρωμα (δύο ατόμων) που θα έρθει στην Κεφαλονιά, για τους επόμενους μήνες της καλοκαιρινής σεζόν, όπου και οι ανάγκες είναι αυξημένες, λόγω της αύξησης του πληθυσμού του νησιού μας.

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία (οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ψήφισαν την δική τους πρόταση) και αποφασίστηκε να δοθεί επιπλέον χρηματοδότηση, πέραν του μισθού, 500 ευρώ (200 για σίτιση και 300 για στέγαση), για κάθε άτομο, που θα αποτελέσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, το χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται στην Κεφαλονιά.

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250