Μινέτος σε Ανουσάκη: «Τα έργα που αναφέρεις δεν τα αφήσατε εσείς, τα άφησε ο Διονύσης Λυκούδης» - Αντιδράσεις από Ανουσάκη και Παπαδάτο (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 11:41

Μινέτος σε Ανουσάκη: «Τα έργα που αναφέρεις δεν τα αφήσατε εσείς, τα άφησε ο Διονύσης Λυκούδης» - Αντιδράσεις από Ανουσάκη και Παπαδάτο (video)

O Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Δήμου Αργοστολίου, Διονύσης Μινέτος, όταν πήρε τον λόγο απάντησε στον Νίκο Ανουσάκη, ο οποίος ... κόμπαζε για τα έργα που άφησε η Δημοτική Αρχή του Ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Κυβερνήσατε εννέα χρόνια ως ενιαίος Δήμος Κεφαλονιάς και όπως είπες αφήσατε κάποια έργα. Εγώ είμαι χαρούμενος γι αυτά τα έργα, όμως θα πω την υποκειμενική μου άποψη. Αυτά τα έργα δεν τα αφήσατε εσείς, τα άφησε ο Διονύσης Λυκούδης. Ακόμα και ο Δήμαρχος ήταν την τελευταία πενταετία απών. Δεν ήταν καν στην Κεφαλονιά. Ο Διονύσης Λυκούδης ανέλαβε αυτά τα έργα και τα έφερε εις πέρας και θεωρώ ότι σε αυτά τα έργα δεν συμμετείχαν οι υπόλοιποι» τόνισε ο Διονύσης Μινέτος, ο οποίος παράλληλα έκανε και αναφορά στα έργα που έχει κάνει στα 3,5 χρόνια της θητείας της η Δημοτική Αρχή Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Παρακάτω η τοποθέτησή του.

{https://www.youtube.com/watch?v=lKpIn5WnMHk}

Αντιδράσεις σημειώθηκαν από την πλευρά του Νίκου Ανουσάκη και του Νίκου Παπαδάτου, οι οποίοι διαφώνησαν ότι τα έργα αυτά έγιναν από τον Διονύση Λυκούδη.

Παρακάτω τα όσα είπαν

{https://www.youtube.com/watch?v=hKyMVxTlkZw}

{https://www.youtube.com/watch?v=muWz3UynRJE}




00 inkefalonia general ad 300X250