Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου ο Δημήτρης Μεσσάρης - Η επίσημη ανακοίνωση

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 09:41

Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου ο Δημήτρης Μεσσάρης - Η επίσημη ανακοίνωση

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Ληξουρίου, αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έχοντας επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, αλλά και του μεγάλου σεβασμού που τρέφω προς όλους σας, αποφάσισα για πρώτη φορά να είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Ληξουρίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Όπως γνωρίζεται εργάζομαι και ζω με την οικογένεια μου στο Ληξούρι από πάντα. Αγαπώ αυτό το κομμάτι του σύμπαντος νομίζω πριν καν γεννηθώ και η αγωνία μου για το μέλλον του είναι διαρκής και έκδηλη. Έφυγα για να σπουδάσω Αρχιτεκτονική και να γνωρίσω τον κόσμο αλλά πάντα κουβαλώντας στην ψυχή μου τις ρίζες μου. Με την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος Ληξουρίου θέτω τον εαυτό μου αποκλειστικά στις υπηρεσίες αυτού του τόπου.

Θέλω να εργαστώ μαζί σας, όπως πάντα κάνω Με όραμα και διάθεση προσφοράς, μακριά από σκοπιμότητες και κομματικές προσεγγίσεις, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και ταυτόχρονα να δώσουμε μια αύρα ελπίδας σε κάθε δημότη που από επιλογή και αγάπη έχει εναποθέσει τους κόπους και την ζωή του στα γεωγραφικά όρια αυτού του τόπου. Η ευημερία της περιοχής είναι εφικτή και η ομορφιά της διάχυτη αλλά δυστυχώς παραμένει κρυμμένη στη μετριότητα. Σας καλώ λοιπόν να φωνάξουμε μαζί όχι πια στην μετριότητα. Σας καλώ όλους μαζί να φωνάξουμε ναι στην ενεργητική δράση και την αποφασιστικότητα, να φωνάξουμε ναι στις φρέσκιες ιδέες και μαζί να φτιάξουμε επιτέλους έναν Δήμο που που μας εκφράζει. Τίποτα δεν είναι τόσο μεγάλο για να μην μπορούμε να το επιτύχουμε και τίποτα δεν είναι τόσο μικρό για να το αφήσουμε πίσω μας.

Φίλοι και φίλες Ήρθε η ώρα όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι αυτού του τόπου με ωριμότητα, αποφασιστικότητα και σθένος να αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις του μέλλοντος. Σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτητες φωτός δεν μας επιτρέπεται να είμαστε απόντες. Αυτός ο τόπος δεν μπορεί πλέον να είναι μόνο μνήμες αλλά δικαιούται επιτέλους και μια εξέχουσα θέση στο μέλλον.

Ζητώ την δύναμη σας και την εμπιστοσύνη σας. Μπορούμε να πάψουμε να είμαστε θεατές σε μια μετριότητα που δεν μας εκφράζει. Ο Δήμος Ληξουρίου πρέπει να περάσει μπροστά και να βγει επιτέλους από την ανυπαρξία.

«Και επειδή κατά τον Victor Hugo τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της» ξεκινάμε !!!

Με τιμή

Δημήτριος Γερ. Μεσσάρης

Αρχιτέκτων Μηχανικός


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250