N. Κουρκουμέλης στον Inkefalonia 89,2: «Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή τουριστική σεζόν – Με τον πεζόδρομο της Σκάλας “πατήσαμε πόδι” και δικαιωθήκαμε»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 11:33

N. Κουρκουμέλης στον Inkefalonia 89,2: «Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή τουριστική σεζόν – Με τον πεζόδρομο της Σκάλας “πατήσαμε πόδι” και δικαιωθήκαμε»

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 89,2 με τον δημοσιογράφο Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Δημοτικής Ενότητας Ελειού - Πρόννων, Νίκος Κουρκουμέλης.

Αναφορικά με την πορεία του τουρισμού στην Κεφαλονιά την τρέχουσα σεζόν του 2022, ο κ. Κουρκουμέλης τόνισε πως: «Το 2022 ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία στον τουρισμό στο νησί μας. Ηταν μία πολύ καλή τουριστική χρονιά για την Κεφαλονιά. Τίποτε όμως δεν γίνεται τυχαία. Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου δούλεψε πάρα πολύ όλον αυτό τον καιρό και καταφέραμε να πετύχουμε πολύ υψηλά νούμερα και στις αφίξεις από το εξωτερικό, αλλά και στις προσεγγίσεις Κρουαζιεροπλοίων».

Ο κ. Κουρκουμέλης τόνισε πως και η τουριστική σεζόν του 2023, θα είναι καλή, καθώς ήδη οι προκρατήσεις πάνε πολύ καλά και δεν φαίνεται να επηρεάζονται από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο κ. Κουρκουμέλης ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου, την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αλλά και το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς, για την άψογη συνεργασία που υπάρχει, αλλά και την σύμπλευση σε ζητήματα τουρισμού που έχουν φέρει την Κεφαλονιά σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς.

Αναφορικά με την περιοχή του στην Δημοτική Ενότητα Ελειού - Πρόννων , τόνισε: «Ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά στα περισσότερα ζητήματα της περιοχής. Κρατήσαμε τα τουριστικά χωριά, Πόρος, Σκάλα, Κατελειός σε μία πολύ καλή κατάσταση. Ο πεζόδρομος της Σκάλας μας δικαίωσε! “Πατήσαμε πόδι” σε αυτό το θέμα και θεωρώ πως δικαιωθήκαμε, καθώς τα σχόλια από τους τουρίστες είναι πάρα πολύ θετικά και ενώ η Σκάλα είχε μία κάμψη και είχε αρχίσει να χάνει αυτή την αίγλη που είχε με τον πεζόδρομο την ανέκτησε και πάλι».

Παρακάτω το ηχητικό της συνέντευξης 

{https://soundcloud.com/user-46829938/synenteyxi-nikos-koyrkoymelis?si=fba01b479afe47758a0bb718048a8f95&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250