Συνεδρίασε η επιτροπή για το ΤΕΙ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 23:46

Συνεδρίασε η επιτροπή για το ΤΕΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ Σε εφαρμογή της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεδρίασε την Πέμπτη το απόγευμα στο Δημαρχιακό Μέγαρο η Επιτροπή διεκδίκησης για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Τα μέλη της Επιτροπής θεωρούν ότι η υπόθεση του ΤΕΙ είναι ζήτημα παγκεφαλληνιακού ενδιαφέροντος και στο πλαίσιο αυτό θεωρούν αναγκαία και επιβαλλόμενη την συμμετοχή σε αυτήν, τόσο της βουλευτού Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, όσο και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή, στους οποίους ο Δήμαρχος θα απευθύνει και επισήμως πρόσκληση.

Εξάλλου, πρωταρχική ενέργεια της Επιτροπής είναι να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν συνάντηση στην Αθήνα με όλους τους κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες με αίτημα την διατήρηση του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ως καθόλα ενεργού τμήματος.
Είναι γεγονός ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά, όμως η Επιτροπή θεωρεί ότι συνεχίζοντας τον κοινό αγώνα μέχρι το τέλος, είναι δυνατόν να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και το νησί μας.

Στην περίπτωση δε που η κινητοποίηση της Επιτροπής δεν βρει θετική ανταπόκριση από πλευράς Κυβέρνησης και Υπουργού Παιδείας, τότε ο αγώνας θα συνεχιστεί διαμέσου της τοπικής κοινωνίας.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250