Πυρά Παρίση εναντίον Ανουσάκη μέσα από τον COSMOS 96,5 : "Είναι κακό πράγμα να ρίχνεις λάσπη.."

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 19:39

Πυρά Παρίση εναντίον Ανουσάκη μέσα από τον COSMOS 96,5 : "Είναι κακό πράγμα να ρίχνεις λάσπη.."

 Στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή "Στα Υπόγεια είναι η Θέα" φιλοξενήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς και σημερινός Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ Αλέξανδρος Παρίσης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση για την παρουσία της παράταξης Ανουσάκη καθώς και οι εσωκομματικές τριβές στη Ν.Δ.

Αναλυτικότερα ανέφερε : 

Για την κατάσταση στην τοπική ΝΔ: «Χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει. Δεν υπάρχει σύμπνοια, είναι γεγονός».

Απάντηση - σχολιασμός στα λεγόμενα Ανουσάκη, ότι η παράταξη Παρίση είναι φάντασμα του εαυτού της:

«Αυτά ας τα σχολιάσετε εσείς και μετά βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Τι να σας πω; Είναι κακό πράγμα να ρίχνεις λάσπη στον άλλον. Αν νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο έχουν να επωφεληθούν…Η παράταξη του Παρίση τους έκανε γνωστούς όλους και στην έδρα την βουλευτική και στο Δήμο 10 χρόνια και σε όλα. Δε θα σχολιάσω τίποτα».

 

Για την ναυαγωσωστική κάλυψη των παραλιών με αφορμή την κακουργηματική δίωξη του Δημάρχου της Νότιας Κέρκυρας :

«Η απόφαση του κου Βορίδη λέει: εφόσον τηρήσει ο Δήμαρχος τις διαδικασίες και εφόσον έκανε 2 διαγωνισμούς και  βγήκαν άγονοι, ο Δήμαρχος είναι καλυμμένος. Τον Δήμαρχο στην Νότια Κέρκυρα τον προφυλάκισαν για κακούργημα και μετά τον αποφυλάκισαν».

Για την παρουσίαση Σεισμολογικού Δικτύου:

«Υπάρχουν μηχανήματα στην Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Λευκάδα. Αυτά τα μηχανήματα δίνουν πληροφορίες για τη σεισμικότητα στις περιοχές μας. Αναφορικά με την κατάσταση του Ναυαγίου και την επικινδυνότητα από τα βράχια, συζήτησα με τον Δήμαρχο Ζακύνθου και μου είπε ότι ανέλαβε να ετοιμάσει έναν φορέα διαχείρισης, γιατί το Ναυάγιο κοντεύει να εξαφανιστεί από τις κατολισθήσει».

Για την δικαστική διαμάχη με τον Αντώνη Λουβερδή:

«Αθωώθηκα. Η διαδικασία του debate δημιούργησε φόρτιση σε μένα, για ένα θέμα που είχε παρελθόν 10 χρόνια. Ο Αντώνης  Λουβερδής ήταν ένα χρυσό πρόσωπο στα αυτοδιοικητικά στην περίοδο που υπήρξε δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της κοινωνικής δομής του Δήμου Αργοστολίου. Εν τη ρύμη του λόγου ειπώθηκαν υπερβολές, βέβαια εγώ δεν είχα τίποτα εναντίον του Αντώνη Λουβερδή. Εγώ μίλαγα για τον Οργανισμό. Οι υπερβολές που υπήρξαν δεν αντιπροσωπεύουν τον Αντώνη, που είναι ένας έντιμος άνθρωπος».

 Πως κρίνει το έργο της Περιφερειάρχη και την παραίτηση Κουρή:

«Δεν είμαι σε θέση να κρίνω το έργο της κας Κράτσα, ούτε να κρίνω γιατί αποχώρησε ο Σωτήρης Κουρής. Τους εκτιμώ και τους δύο και δεν θέλω να πέσω μέσα σε ξένα αλώνια. Δεν επιτρέπεται στον χαρακτήρα μου να σχολιάσω το έργο της Περιφέρειας και την αποχώρηση Κουρή».

Πως σχολιάζει το έργο της Δημοτικής Αρχής:

«Τρία χρόνια πέρασαν, οπότε ας κρίνει ο κόσμος το έργο της Δημοτικής Αρχής. Εγώ κάποια στιγμή θα δώσω μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, διότι όπως είδατε παρέλαβα έναν Δήμο χρεωμένο με 42 εκατομμύρια και έκανα έργο, χωρίς λεφτά. Με τα λεφτά που μου έδωσε ο Σαμαράς τελείωσε το εργοστάσιο νερού, τελείωσε η αλλαγή των αμιαντοσωλήνων, το γήπεδο, η γέφυρα, το γηροκομείο και έκανα ότι μπορούσα».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250