Η Δημοτική Αρχή υποδέχθηκε την Συγγραφέα και Καθηγήτρια του International Community School του Λονδίνου Daphne Kauffmann

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 16:22

Η Δημοτική Αρχή υποδέχθηκε την Συγγραφέα και Καθηγήτρια του International Community School του Λονδίνου Daphne Kauffmann

Με ιδιαίτερη τιμή , σήμερα 27 Μαρτίου 2013, η Δημοτική Αρχή της Κεφαλλονιάς υποδέχθηκε την Συγγραφέα και Καθηγήτρια του International Community School του Λονδίνου κ.Daphne Kauffmann στα πλαίσια της προετοιμασίας Εκπαιδευτικής Εκδρομής στην Κεφαλλονιά και Ιθάκη. Η κ.Kauffmann, είχε Συνάντηση – Εργασίας με τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Ε.Κεκάτο, στα πλαίσια της διευκόλυνσης των νεαρών μαθητών Επισκεπτών αφού έχουν ιδιαίτερες κινητικές και μαθησιακές δυσκολίες.

Ακολούθως ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης , στην Επίσκεψη – Εργασίας που ακολούθησε , ευχαρίστησε την κ.Kauffmann για την πρωτοβουλία της να οργανώσει την εκπαιδευτική εκδρομή στα Νησιά μας και επιβεβαίωσε ότι οι ανάλογες Υπηρεσίες του Δήμου θα διευκολύνουν τα μέγιστα την παραμονή των Μαθητών , οι οποίοι προέρχονται από διάφορες Χώρες.

Τέλος η κ.Kauffman θα συνεργαστεί με τον κ.Κεκάτο στην ανάπτυξη του Ring Rise Network, στο θέμα της Ειδικής Θεματικής Φωτογραφικής Έκθεσης της Κεφαλλονιάς σε Λονδίνο (Hellenic Center) και Παρίση (La Maison de la Grece).




00 inkefalonia general ad 300X250